Forum » Omrežja in internet » Page cannot be displayed, mail pa dela --> sranje preko domačega routerja
Page cannot be displayed, mail pa dela --> sranje preko domačega routerja
marclar ::
Imam router iz starega racunalnika, z debianom.. nanj imam priklopljen svoj računalnik, ki bp dela, samo vtaknem kabel v mrežno, in dela net, mail, msn, karčeš.
Probam še s prenosnikom, isto winxp, nastavitve mrežne popolnoma enake kot na tem rač. (razen seveda zadnja številka v ip-ju na mest 3 je 4)
Workgroup je enak kot na ostalih računalnikih.
Da se ubijem, ne dela net v IE. Google.com ---> Page cannot be displayed.
Če grem v cmd, in pingam google.com, dela. vsi računalniki se pingajo tudi med sabo.
Če odprem Outlook, se poveže s serverji, potegne dol mejl, kar češ.
Ampak fucking explorer ne odpre strani. Sem preveril 10x vse nastavitve mreže, so popolnoma enake kot na tem kompu, tud kabl sem že zamenjal s tem ko je v ta komp prkloplen. ISTO. res nimam več idej, sploh nevem kva lah še nastavš, kva lahk sploh še pogledam.
prilagam še slikco, če komu kaj pomaga:
Probam še s prenosnikom, isto winxp, nastavitve mrežne popolnoma enake kot na tem rač. (razen seveda zadnja številka v ip-ju na mest 3 je 4)
Workgroup je enak kot na ostalih računalnikih.
Da se ubijem, ne dela net v IE. Google.com ---> Page cannot be displayed.
Če grem v cmd, in pingam google.com, dela. vsi računalniki se pingajo tudi med sabo.
Če odprem Outlook, se poveže s serverji, potegne dol mejl, kar češ.
Ampak fucking explorer ne odpre strani. Sem preveril 10x vse nastavitve mreže, so popolnoma enake kot na tem kompu, tud kabl sem že zamenjal s tem ko je v ta komp prkloplen. ISTO. res nimam več idej, sploh nevem kva lah še nastavš, kva lahk sploh še pogledam.
prilagam še slikco, če komu kaj pomaga:
- spremenilo: marclar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne razumem teh naslovov IP :)Oddelek: Omrežja in internet | 11441 (10109) | SasoS |
» | Tezave po kloniranju diska (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3099 (2696) | bosmla |
» | Interner crknil ob updatanju ZoneAlarmaOddelek: Pomoč in nasveti | 1155 (1031) | suprpp |
» | A vam dela google?Oddelek: Omrežja in internet | 1005 (880) | undefined |
» | aDSL in LinuxOddelek: Operacijski sistemi | 2015 (1580) | CirCA|PhP |