Forum » Omrežja in internet » A vam dela google?
A vam dela google?
TylerDurden ::
Imam adsl, lokacija Ljubljana - nove poljane, pa mi že dva dni ne dela google.com. Ima še kdo podobne probleme?
Let\'s make some soap ...
TylerDurden ::
Problemi so tudi z yahoojem, altavisto, ne vem, sharereactor mi pa dela. Krneki, kličem zdejle na siol help.... Poročam ko bo kej. Ping pa dela na google.
evo, do zdej mi ni hotu google delat, zdej se mi pa neka čudna stran odpre. Cpanel ali nekaj v tem smislu.
evo, do zdej mi ni hotu google delat, zdej se mi pa neka čudna stran odpre. Cpanel ali nekaj v tem smislu.
Let\'s make some soap ...
Daedalus ::
Uporabljaš mogoče router?
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
Tiger ::
Tisti ki vam ne dela google in ostali iskalci, poglejte v C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts mogoče vam je kakšen spyware preumeril google in ostalo na nek drug strežnik,...
Sergio ::
Ice: ne bluzi.
Preveri program z antivirusnim programom in ZoneAlarmom. Vedi tudi, da okoli krozi nov exploit, ki spreminja nastavitve DNS serverjev na neke IPje, ki sploh NISO dnsji.
Preglej nastavitve DNS in jih, ako niso, nastavi na 193.189.160.11 in 193.189.160.12
Preveri program z antivirusnim programom in ZoneAlarmom. Vedi tudi, da okoli krozi nov exploit, ki spreminja nastavitve DNS serverjev na neke IPje, ki sploh NISO dnsji.
Preglej nastavitve DNS in jih, ako niso, nastavi na 193.189.160.11 in 193.189.160.12
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mozilla firefoxOddelek: Omrežja in internet | 1938 (1453) | demon#666 |
» | Težave z internetomOddelek: Pomoč in nasveti | 1048 (979) | Laplace |
» | Preveliki pingi (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5452 (4859) | [L4M3RZ] - TinLaDeN |
» | ADSLOddelek: Omrežja in internet | 1758 (1215) | goba |
» | aDSL in LinuxOddelek: Operacijski sistemi | 2015 (1580) | CirCA|PhP |