Forum » Zvok in slika » avi joiner in dvd converter
avi joiner in dvd converter
hani ::
Zanima me, če obstaja kak program, kjer lahko združiš dva ali več avi datotek in jih convertiraš v DVD format?
Probal sem virtual dub, kjer lahko združiš avi datoteke, vendar pa jih ne moreš convertirati v DVD format. Ali mogoče obstaja kak plugin za Vdub, s katerim bi lahko nastavljal frame rate in mb/s ter exportiral v dvd format.
Probal sem virtual dub, kjer lahko združiš avi datoteke, vendar pa jih ne moreš convertirati v DVD format. Ali mogoče obstaja kak plugin za Vdub, s katerim bi lahko nastavljal frame rate in mb/s ter exportiral v dvd format.
podtalje ::
VDub ne podpira kodiranje v MPEG2, ki se uporablja pri DVDjih. Za to boš rabil nek drug program.
Eden, ki je enostaven za uporabo, je Ulead DVD MovieFactory, kjer samo izbereš .avi datoteke, ki jih nameravaš posneti
in nekajkrat klikneš Next (seveda pa lahko v nastavitvah spreminjaš tudi bitrate).
Eden, ki je enostaven za uporabo, je Ulead DVD MovieFactory, kjer samo izbereš .avi datoteke, ki jih nameravaš posneti
in nekajkrat klikneš Next (seveda pa lahko v nastavitvah spreminjaš tudi bitrate).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: podtalje ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Video iz kamereOddelek: Pomoč in nasveti | 970 (843) | blaz87 |
» | snemanje dvd filmov pomocOddelek: Zvok in slika | 1390 (1191) | dzinks63 |
» | težava pri izdelavi dvd-jaOddelek: Zvok in slika | 1398 (1098) | Volk| |
» | Integrirani podnapisiOddelek: Zvok in slika | 7853 (5586) | dzinks63 |
» | pinnacle studio 9Oddelek: Zvok in slika | 2388 (2157) | CaqKa |