Forum » Zvok in slika » snemanje dvd filmov pomoc
snemanje dvd filmov pomoc
simonviher ::
lep pozdrav imam problem filme ,ki sem jih posnev na kamero bi rad zapeko na dvd in ,da bi lahko gledav na dvx predvajalnikom pa nevem z katerim programom naj to nardim?z nerotom ne gre ,lahko gledam samo na racunalniku ,pa se tam morem vsak video posebej odpirat,ali kdo ve za kaksen program za snemanje?da bi lahko snemav da bi slo gledat na predvajalniku?
prosim za kako odgovor lep pozdrav
hvala
prosim za kako odgovor lep pozdrav
hvala
T_F_7 ::
more bit v dvd formatu.
ConvertXtoDvd je dober program za konvertirat datoteke.
ConvertXtoDvd je dober program za konvertirat datoteke.
Pri spremembi podpisa lahko traja nekaj časa, da le-ta postane vidna.
dzinks63 ::
Prekonvertiraj z DivXtoDVD v pravi dvd format in bo delalo na vsakem še tako zanikrnem dvd playerju.
tempoFlow ::
Jaz večinoma filme iz kamere (avi DV format) pretvorim s pomočjo VirtualDub programa v divx in nato zapečem na DVD.
LimitaL ::
LP!!!
Moje vprašanje se navezuje na tole temo.
Imam digitalno kamero. Snemam na male DVD-je. Sedaj bi pa rada vse to ohranila v dvd formatu, ampak združila na en večji dvd za shrambo. Želela bi pa te videoposnetke pretvoriti nekako po datumu. Saj če kopiram na disk gre - ampak ko v nerotu pečem video dvd, ne morem dodajati izsekov. NO
Cilj - 3 male dvd posneti na velik dvd, pri tem ohraniti .vob in pa po željenem vrstne redu.
Hvala, za odgovor!!
Moje vprašanje se navezuje na tole temo.
Imam digitalno kamero. Snemam na male DVD-je. Sedaj bi pa rada vse to ohranila v dvd formatu, ampak združila na en večji dvd za shrambo. Želela bi pa te videoposnetke pretvoriti nekako po datumu. Saj če kopiram na disk gre - ampak ko v nerotu pečem video dvd, ne morem dodajati izsekov. NO
Cilj - 3 male dvd posneti na velik dvd, pri tem ohraniti .vob in pa po željenem vrstne redu.
Hvala, za odgovor!!
dzinks63 ::
Npr, lahko jih enostavno združiš z dvdshrinkom ali z zgoraj omenjenih DivXtoDVD (z njim lahko narediš menije in še veliko več) v novi polni pravi dvd.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Peka DVD in formatOddelek: Pomoč in nasveti | 933 (794) | refosk |
» | Video conventerOddelek: Pomoč in nasveti | 1946 (1384) | oo7 |
» | Video iz kamereOddelek: Pomoč in nasveti | 976 (849) | blaz87 |
» | Snemanje avi filmovOddelek: Pomoč in nasveti | 3290 (2686) | gruntfürmich |
» | več mini dvd na en velik dvdOddelek: Pomoč in nasveti | 2839 (2459) | Dusan_HD |