Forum » Pomoč in nasveti » ABIT NF7-S 2.0 PROBLEM! POMOČ!!
ABIT NF7-S 2.0 PROBLEM! POMOČ!!
rokxboy ::
Zanima me ce ABIT NF7-S 2.0 podpira Amd 1800xp palomino in navadne diske (ATA)?
Doma mam to plato, vse sm prklopu na A1800XP 512DDR PC3200,WD80gb (ATA), radeon 9800pro in 350W napajalnik! na prejsnji plati (ECS L7vta) ki je vse prej kej druzga kot plata...je vse to normaln spilal! Nism lih profi v tem sam kot sem gledu po tujih forumih bi mogl delat, ko pa gledam navodila od plate pa sm vedno bolj v dvomih da bo delal.
Problem je pa sledec: ko prizgem racunalnik se mi na zaslonu nic ne pojavi (monitor je se vedno v stanju pripravljenosti) racunalnik pa se zazene samo ne daje nikakrsnih znakov da bi kaj nalagal ali karkoli!
graficno sem preveril ce je dobro dana v agp rezo, bios je tudi resetiran, kabli mislim da dobro priklopleni, tko da res mi je zmankal idej!
Zna kdo pomagat?
HVALA
Doma mam to plato, vse sm prklopu na A1800XP 512DDR PC3200,WD80gb (ATA), radeon 9800pro in 350W napajalnik! na prejsnji plati (ECS L7vta) ki je vse prej kej druzga kot plata...je vse to normaln spilal! Nism lih profi v tem sam kot sem gledu po tujih forumih bi mogl delat, ko pa gledam navodila od plate pa sm vedno bolj v dvomih da bo delal.
Problem je pa sledec: ko prizgem racunalnik se mi na zaslonu nic ne pojavi (monitor je se vedno v stanju pripravljenosti) racunalnik pa se zazene samo ne daje nikakrsnih znakov da bi kaj nalagal ali karkoli!
graficno sem preveril ce je dobro dana v agp rezo, bios je tudi resetiran, kabli mislim da dobro priklopleni, tko da res mi je zmankal idej!
Zna kdo pomagat?
HVALA
- spremenil: rokxboy ()
zbogi ::
ta plata podpira vse obstoječe socket a proce, tak da tle ne bi smel bit problem, diske itak da podpira. Če je res vse prej delal, in če si res vse sestavil tak kot moraš, pol je verjetno plata.
Member of OC-Lab Team
http://www.oc-lab.si/
http://www.oc-lab.si/
Dejancek ::
MOgoče so rami fuč, mogoče ima v biosu setan first boot SATA in second in third NONE.....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zamenjal 2 plati, pa se nobena ne odviza. je mogoče kaj drugega krivo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1618 (1293) | DominusSLO |
» | Računalnik dela, pa spet ne...Oddelek: Pomoč in nasveti | 868 (773) | Azrael |
» | Navijanje AMD1800XP-na QDI KT266AOddelek: Navijanje | 1338 (986) | schurda |
» | problem (najverjetneje) z Leadtek GF4Ti4400 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3315 (2605) | Blizz |
» | 3DMark 2001 in OCjanjeOddelek: Navijanje | 1292 (994) | Pizzicato |