Forum » Pomoč in nasveti » Kako spremeniti razmerje med dpi in size
Kako spremeniti razmerje med dpi in size
tomaz321 ::
Živijo!
Nujno rabim program oz. nasvet, koko čimhitreje in predvsem brez spreminjanja kvalitete slike spremeniti razmerje med dpi in velikostjo. Npr.
Trenutno so vse slike v 72dpi in ogromnih velikosti, jaz pa bi želel zvišati dpi in temu primerno zmanjšati velikost. Omejen sem na zastonjske programe (v službi) in čas (takoj)! Skratka želel bi slike 3xmanjše s 3x večjim dpi-jem (skratka isto sliko z manjši dotsi) - in ne sme spremeniti kvalitete !!!!!!!!!!! - kajti vse kar sem do sedaj probaval sem videl, da bela ni bila več bela, ampak je naredlo isto sranje kot če bi iz bmp v jpeg konvertiral.
Nujno rabim program oz. nasvet, koko čimhitreje in predvsem brez spreminjanja kvalitete slike spremeniti razmerje med dpi in velikostjo. Npr.
Trenutno so vse slike v 72dpi in ogromnih velikosti, jaz pa bi želel zvišati dpi in temu primerno zmanjšati velikost. Omejen sem na zastonjske programe (v službi) in čas (takoj)! Skratka želel bi slike 3xmanjše s 3x večjim dpi-jem (skratka isto sliko z manjši dotsi) - in ne sme spremeniti kvalitete !!!!!!!!!!! - kajti vse kar sem do sedaj probaval sem videl, da bela ni bila več bela, ampak je naredlo isto sranje kot če bi iz bmp v jpeg konvertiral.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako nastaviti velikost slike v pdf formatu?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1911 (1594) | opeter |
» | Skeniranje negativovOddelek: Sedem umetnosti | 7004 (4387) | harvey |
» | Iščem gaming tipkovnico in gaming miško!Oddelek: Kaj kupiti | 13349 (12586) | Beta2 |
» | 4k monitor (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17775 (14665) | Voluharr |
» | občutljivost dpi miške v fps igrahOddelek: Igre | 4463 (3969) | Truga |