Forum » Pomoč in nasveti » Težawe z ATI Radeon 9550
Težawe z ATI Radeon 9550
rizikooo ::
Imam ful mega resno tezhawo!
Pred kratkim sem začel igrat nowejše igre [cod2,NFS:mw]. Trenutno moja mashina zdrži wse grafične zahtewe, kar je tudi kul.
Problem pa je w tem, da wedno, po nedoločenem času wse skupaj frizne. Monitor se začne obnašat kot da bi bil w standby...mashina se ne odziwa na nič drugega kod na reset tipko.
Morda je kriwa grafična [radeon 9550], saj so na njej samo hladilna rebra, ni pa wentilatorja...ne wem no...
Moja mahina:
AMD Sempron 3000+
512 DDR ram
ATI Radeon 9550
mat.pl.:AsRock K7VT6-C
tnx
Pred kratkim sem začel igrat nowejše igre [cod2,NFS:mw]. Trenutno moja mashina zdrži wse grafične zahtewe, kar je tudi kul.
Problem pa je w tem, da wedno, po nedoločenem času wse skupaj frizne. Monitor se začne obnašat kot da bi bil w standby...mashina se ne odziwa na nič drugega kod na reset tipko.
Morda je kriwa grafična [radeon 9550], saj so na njej samo hladilna rebra, ni pa wentilatorja...ne wem no...
Moja mahina:
AMD Sempron 3000+
512 DDR ram
ATI Radeon 9550
mat.pl.:AsRock K7VT6-C
tnx
rizikooo ::
Da...Sem malo sprobawal.
Mislim da je tezhawa w napajalniku...prejsnji je bil 300W, zdaj sem dal mochnejshega not, pa je igra bila stabilna wsaj 2uri [multiplayer].
Pol pa je spet zastekalo wse skupaj...in ga niti bootat nisem mogel wsaj 15sek.
Ne wem kaj drugega bi se lahko wpliwalo na to....res ne...
Mislim da je tezhawa w napajalniku...prejsnji je bil 300W, zdaj sem dal mochnejshega not, pa je igra bila stabilna wsaj 2uri [multiplayer].
Pol pa je spet zastekalo wse skupaj...in ga niti bootat nisem mogel wsaj 15sek.
Ne wem kaj drugega bi se lahko wpliwalo na to....res ne...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | hlajenje processorja!!!!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1425 (1058) | Baxxxter |
» | Vprasanje glede ventilatroja za chipset na maticni plosci?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1234 (1118) | Pouh |
» | Termalni trak ne drzi prevec dobro - odlepil se je...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2506 (2236) | Bug |
» | Tv kartica in kanaliOddelek: Zvok in slika | 1012 (898) | AbbaTh^eK |
» | Kaj nardit s PC-jem??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1154 (920) | Grizi |