» »

pomoci ni, nasveti pa butasti

pomoci ni, nasveti pa butasti

XtX ::

pravkar sem prelistal to rubriko in spoznal, da je pomoc definitivno na nuli, nasveti pa so v vecini butasti, ki jih kujejo predvsem sanjaci okovani z tremi in vec zvezdicami. ok nic zato, se bodo ze naucili, pogresam pa aktivno sodelovanje moderatorjev, ki je miloreceno PORAZNO.

andrej ::

mogoce pa moderatorji nimajo nic pametnega za povedat - bolje bit tiho kot pa sekati norosti...:D
Ce se ti zdi kak nasvet butast pa daj svoj boljsi nasvet...

hahaha ::

ahahahahahahaha, kako bojo moderatorji sodelovali če pa nimajo blage veze! dej no, a res pričakuješ da se bo to zgodilo?? muahahahahahaha take pa že dolgo ne!
;((;((;((;((;((;((;((;((;((;((;((
SADJE CAKA OBIRALCE. PRISTOPI!

sinko999 ::

Potem pa ti napiši kako pametno vprašanje .

LP
Ni? ni ve?no !

alien-w ::

xtx: got a probelm with stars?? :D ja a ves kaj, jest se strinjam s sinkotom. Dej napis pol kej bl pametnga. Zdi se mi,da se nekateri trudimo cim vec pomagat, se mi zdi tudi, da smo kar precej ze pomagal in tut velik osebam "rešil ksno komponento" pred romanjem v smeti ali na servis po nepotrebnem.Zakaj bi bilo potem cez 550 userjev (se vec ce stejemo tiste, ki se jim ne uspe prijavit in aktivirat:8)),ce jim folk tuki na bi pomagal?

anxieux ::

vsak skuša pomagat po svojih močeh. če ne gre, pač ne gre.

ne morš pa rečt da nimajo blage veze, k tud bill gates ne ve vsega o kompjutrih.

po drugi strani pa kle 550 oz. še več ljudi sprašuje za nasvete in pomoč in če bi bla stran tok slaba bi mela kvečjemu vedno manj userjev.

če teb ne moremo pomagat, sori, se zgodi da je problem pač prehud, ni treba pa zarada tega celo stran pluvat!;(
~Let The HammerFall~

andrej ::

Res je, nihce ne ve vsega - ce pa si ti tak pameten zakaj pa pol ti ne odgovarjas? Nekateri se trudimo in zastonj dajamo nasvete za katere bi lahko drugace komu drugemu fajn zaracunili, potem pa pridejo neki mulci in nam solijo pamet. Ne ga srat - raje odrasti in se temu primerno obnasaj. Ce pa hoces kaksne ultra super nasvete pa se tudi da zmenit - za placilo seveda. Ura svetovanja je v uradnem listu 17k SIT. Ce mas kaksne probleme recimo z w2k se oglasi pri meni, problem ti 99.99% resim, ce treba grem do vez v redmondu pol pa ti zaracunam moje stroske. Ti samo povej.Zaenkrat je tukaj na slo-techu vse zaston, zato raje kar bodi tiho in sam poskusaj pomagati drugim tako kot to nekateri skusamo. Taksne nehvaleznosti pa se ne!!!;((

MRB0rYS ::

Tudi tukaj ne vedo vsega čeprav ste vsi pametni ....
no ja en nasvet sm pa le iztržu pa še to s trudom
b0rys

V-i-p ::

Ah, brez komentarja! Hm, da moderatorji ne vedo? heh, sorry, ti nisi normalen. Se sploh zavedaš, koliko časa luni in fantje porabijo, da je slo-tech tako dober, kot je? Misliš, da je vse samo od sebe ratal? Pa nehi s tistimi klatit, da moderatorji nimajo blage veze, kaj ti pa je? Pa ti kej nared... Jst sem zeloo vesel, če le lahko kej pri slo-techu pomagam! Mi je v veselje...
...tebi pa v gobcanje. Daleč naokoli je ni tako dobre, pregledne, "bogate" in redno ažurirane strani kot je slo-tech...
...in je tudi ne bo!
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Cr00k ::

...a je tuki..kksn zaklad??....jst bi zaklad rad meu....

Yohan del Sud ::

Nesramnost nehvaležna! Vse kar sem se naučil o Hardveru in OC-janju je s tega sajta in teh "butastih" odgovorov. Zato pa imam doma delujoči (bolj ali manj) vrhunski sistem za pol cene.

MRB0rYS ::

Tudi jaz bi rad mel to pa kaj ko morš tako čakat da dobiš em kratek odgovor k ga tako rabiš
b0rys

MadMax ::

Ce je bil kdo od vas kritizerjev septembra na microsoftovi predstavitvi W2k in ME v LJ, potem ve, da tudi vsa slovenska microsoftova smetana ne ve vsega! Kar se pa tice moderatorjev in njihovega "kao" neznanja: kdo od vas je pripravljen posvetiti toliko casa urejanju take strani? Koliko vas je sposobno sploh narediti in postaviti tako zadevo?!? Pa saj koncno sploh ni pomembno, ce cesa ne znajo! Upam le, da ne bodo izgubili volje do tega dela poleg takih brihtnezev, ki znate samo kritizirati, prijavili pa ste se samo zato, da lahko sprasujete za pomoc, ker vam tisti, ki vas osebno poznajo, nocejo vec pomagat! Ah, lahko je s tujim kurcom po koprivah mlatit...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

andrej ::

res je, ampak nas MS je bolj mala ekipa, kjer je vsak specializiran za svoje podrocje. vsak ze ve dosti tisto kaj dela, samo se najde polno ljudi, ki o drugih stvareh ve vec o njih.
tako recimo specialist za nacrtovanje active directorija ve recimo manj o optimizaciji w2k professional kot marsikdo tukaj, itd... drugace pa so pri nasem MS zlo cool ljudje:D

luni ::

Aha, spet kompanjona hahaha in XtX. Prepametna v svoji vzvišenosti. Slabo mi postane, ko berem komentarje takih osebkov... Vse veste, vse obvladate, da pa bi komu kaj pomagali pa neeeeeeeeee. Raje bentite o tem, kako nesposobni smo mi, ki to stran delamo. Ja sej prav, pol pa vidva naredita eno tako stran, porabita dnevno tudi po 8 ur za vzdrževanje, preberita vsako temo v forumu in odgovorita na vsako vprašanje. Zastonj!

Mater mi greste na jetra taki licemerci. Namesto da bi sama kaj pripomogla in komu pomagala sta raje pametna. Bah ;((.
Artificial Intelligentia

miranpozar ::

Aaaaahhh.... če moderatorji ne pomagajo lahko pomeni, da so na dopustu ;)! Pravkar sem se vrnil in ugotovil, da tudi tukaj velja, da obstaja določen odstotek prebivalstva na nižji razvojni stopnji. Pri preko 500 prijavljenih pa se ta odstotek že opazi. Boli me ***** za njih, obstaja namreč še dovolj normalnih ljudi, katerim se da z veseljem pomagat, zato na delo.

Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Pritožbe (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Slo-Tech
96845624 (25137) kuglvinkl
»

Za gospoda Teskana

Oddelek: Slo-Tech
171198 (760) Yohan del Sud
»

BIMBOTI

Oddelek: Slo-Tech
331723 (1317) jetam

Več podobnih tem