» »

Za gospoda Teskana

Za gospoda Teskana

MadMicka ::

Že takoj na začetku povem, da ne vem, zakaj se je šlo v konkretni zadevi.

Ampak, tisto kar prav luni, češ, da vsak n00b, ki misl, da ima kakšrenkoli pravice na internetu, mu ni treba razlagat zadev........

.....je povsem zgrešena filozofija

Ravno začetnikom moramo mi, k smo na netu že leta in leta pomagat, pa četudi s tako osnovimi pravili, kokr je upraba caps loka..

in to pravilo (pomoč začetnikom) velja že od začetka Neta, a ne luni?



_Mortal_ ::

Ma luni neve kaj bi delu pol pa pride sm neki brezveze morit oz. razlagat svojo "filozofijo"
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?

luni ::

Micka narobe si me razumel. Definitivno podpiram "uvajanje" novincev, torej kakrsnokoli pomoc tistim, ki jo rabijo in ki to upajo vprasati. Na falus mi pa gredo tipcki ki nimajo pojma in pridejo sem s prepricanjem da so ne vem kaj, da so jim vsi DOLZNI kar najhitreje in najbolj vljudno odgovarjati, da imajo ne vem kaksne pravice, ob tem pa si niti ne vzamejo 5 minut casa da preberejo hisna pravila. To je enako kot da bi ti prisel k nekomu na obisk, mogoce po kaksno pomoc, in bi vstopil skozi vrata in se zadrl EJ ZENO, NATOCI MI TU EN PIR, TI STARI PA HITRO SEM DA TE NEKAJ VPRASAM, CE NE BO SPOKALO! Pa se v k**** te posljejo ko jim lepo poves da je podobnih tem ze 30 in da naj zaskrola drsnik dva centimetra nizje.

_Mortal_ predvidevanja o porabljenem casu in navadah nekoga, ki ga niti najmanj ne poznas, samo kazejo na stopnjo tvoje mentalne (ne)razvitosti. Mah sej, kaj sem pa sploh presenecen...
Artificial Intelligentia

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: luni ()

_Mortal_ ::

Oprosti ker sem ti užalil tvojo pamet in tvojo (ne)razvitost
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?

TESKAn ::

V temi gospoda ATHLONa sem napisal, da ni treba odpirat nove teme, ki obravnava problem, ki se (je že bil) obravnavan v več temah - še posebej sedaj, ko deluje iskanje. Plus je bilo v H&M že odprtih PET (5) tem na isto stvar, torej je bilo moje pisanje povsem na mestu. Kam bomo pa prišli, če bo za ist problem kup ljudekov odprlo svojo temo?
Lahko bi to opozorilo zapisal tudi komu drugemu od 5ih, ki so jo odprli - ma od ATHLONa tema je bila na vrhu in je pač šlo v njegovo. Če je za to težil in fasal naziv (mind you, jaz ne podeljujem nazivov), potem prav mu bodi - na STju so pravila in tle niso zato, da bi se jih kršilo oz. se toleriralo njih kršitev.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Asgard ::

Joj prejoj luni kake serjes. A ni forum zato narjen de se sprasuje, al pa cvikas de vam bo zmankal diska na vasem presvetlem novem serverju. Prvo kot prvo zacetnikom je treba pomagat, druga je ce se zajebavajo. Samo zanima me zakaj pa ne bi recimo odgovarjal na post, pa ceprav je ze bil ene parkrat objavljen. Koga pa to kaj stane, razen kot sem ze reku de nimate kakih 200 mega diskov.Je pa tako de zacetniki so se ze verjetno z tezavo prjavli sploh na forum, kaj sele da bi jim tupil nekdo o nekem searchu in naj gleda tam in tam. To lahko admini govorite nam ne pa enim newbiem.

p.s. kar vam laufa na enih tezkih atlonih ali p4 sm vidu ze na c600 pa pol giga rama, pa zihr bolj leti kot vas server.

Ziga Dolhar ::

asgard: Na tvoj post bo luni najlažje odgovoril tako, da bo še copy/paste svoj zadnji odgovor.

Bo ubil dve muhi na en mah. Tebi bo razložil, kar te zanima, istočasno pa ti taisto še dokazal v praksi.

TESKAn ::

Če nisi totalen debil, ti pa ja ne bo teško najt vrstice 'search' in vpisat ključne besede. In kot sem že enkrat napisal: a ni bolje, da so nasveti zbrani v eni temi, kot pa da so raztroseni po celem oddelku?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

luni ::

Ziggga mas popolnoma prav. Ravno zaradi takih pametnjakovicev marsikateri admin rata cez nekaj casa zadrt in tezaven. Ko ga folk se 2500-tic zajebava v glavo z istimi vprasanji vsakomur dopizdi. Ampak jebiga, vsakdo je za sebe najbolj pameten, kar je Asgard lepo dokazal z zadnjim stavkom, na katerega lahko recem samo: LOL, n00bzor :)
Artificial Intelligentia

Asgard ::

Luni je malo za luno.:D

_Mortal_ ::

luni: kokar jz vem ti nisi admin in če ti kej ni všeč pač ne odgovarjaj.

Simpl ko pasulj
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?

luni ::

Zakaj se pa potem ti vseskozi trudis s crnozolcnimi izlivi in pritozbami? Upostevaj lasten nasvet pa tudi potrebe po mojem odgovarjanju ne bo.
Artificial Intelligentia

Ziga Dolhar ::

V bistvu ne gre za "biti admin", ampak "imeti avtoriteto".

Luni jo ima očitno še preveč, sodeč po tvojem odgovoru, Mortal. Ti pa očitno čutiš pomanjkanje... Veliko pomanjkanje.

Luni sicer res ni admin, tudi nekako nima uradne funkcije pri Slo Techu. Če mi bo Luni rekel, naj skačem, ne bom skakal (če bo isto rekel Sergej ali Primož, ne bom skakal, ampak bom ugovarjal...).

Ampak z onim "če ti kej ni všeč pač ne odgovarjaj." pa res ne bi mogel bolj zadet... samega sebe.

_Mortal_ ::

Jz sm z tem mislil ne odgovarjaj na vprašanja. Ni tok težko mal razmislt. To celo jz lahk nardim k sm v primerjavi z lunijem "nezrel"
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?

Tomi ::

Mortal, včasih se čudim, da se sploh še pojavljaš na Slo-techu, glede na to, kako si tečen. Če ne spoštuješ avtorite, in se povrh vsega še buniš glede stvari, ki se te niti neposredno te tičejo, in to samo zaradi "lepšega", potem res ne moreš biti kompetenten sogovornik.
metrodusa.blogspot.com

sketch ::

Okej, mojih .5 SIT:

Kot prvo, ves setovni 'net razlikuje med novinci (newbie) in kreteni (noob). Novinec je tisti, ki se svojega neznanja zaveda, in sprejema, da ne ve vsega o vsem. Tako kdaj jkaj neumnega vprasa (s cemer nas vcasih tudi nasmeji ;) ) ampak mu rade volje odgovorimo.
Noob je pa tisti clovek, ki misli da vse ve o vsem in nima nobenega cuta za spostovanje do znanja drugih.
Ocitno imamo tu par takih, ki zelo natancno vedo kaj vse lavfa s-t in kaj potrebuje za delovanje. Preprican sem tudi, da so vsi administratorji kaksnih streznikov ali pa vsaj oskrbniki pogosto obiskovanih web-strani.
lp
s.
Adapt and overcome.

_Mortal_ ::

Človek ne sme še izrazit svojega "mnenja" ga že nekdo napada!
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?

Yohan del Sud ::

Luni sicer ni moderator tu, je pa nekje drugje, kjer sem tudi sam. Zato ga povsem razumem in celo absolutno podpiram. Ljudje resno mislijo, da smo jim moderatorji dožni rit obrisat.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Admin-Diktatura (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
815219 (3499) Mac
»

Sergio-zakaj si zaklenil temo o kopiranju zaščitenih cd-jev? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Slo-Tech
1107792 (5843) perci
»

želim si biti "bee bee"

Oddelek: Slo-Tech
412221 (1651) Simko
»

***** (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
694566 (3711) Tomi
»

Forum poln debilov in smeti (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
645085 (3963) OZZY

Več podobnih tem