Forum » Pomoč in nasveti » Outlook čuden problem
Outlook čuden problem
Mati ::
Zadeva je ta, da naenkrat ne morem več brisati nekaterih mailov. Torej če dobim mail in ga želim izbrisati mse mi prikaže error, da je prišlo do napake pri brisanju maila. Niti maila ne morem prestaviti v deleted items folder. lahko ga pa izbrišem, ko uporabim Shift + DEL.
Enak problem se je pojavil pri mojemu kolegu.
Anyone?
Enak problem se je pojavil pri mojemu kolegu.
Anyone?
farko ::
e se je to pojavilo naenkrat gre iskati v nastavitvah maila ali pa gre za virus oziroma ti je nekdo spremenil nastavitve.Možno je tudi v nastavitvah antivirusnega programa.
farko
Mati ::
To se je pojavilo naenkrat. Dvomim, da gre za virus. Tudi nastavitve so takšno kot so bile pred tem. Uporabljam AV free.
Enostavno nekaterih mailov ne gre izbrisat ali premaknit v drug folder. Edino z Shift + DEL jih odstranim. Opazil sem tudi, da mi ti isti maili bloirajo cel promet iz webmail strežnika, v koliko jih imam nastavljene, da se avtomatsko filtrirajo v deleted items folder.
Mislite, da je lahko kriv Linksys router?
Enostavno nekaterih mailov ne gre izbrisat ali premaknit v drug folder. Edino z Shift + DEL jih odstranim. Opazil sem tudi, da mi ti isti maili bloirajo cel promet iz webmail strežnika, v koliko jih imam nastavljene, da se avtomatsko filtrirajo v deleted items folder.
Mislite, da je lahko kriv Linksys router?
farko ::
Možno so nastavitve.Imel sem isti problem,ki sem ga rešil tako da sem ga odstranil in potem ponovno namestil pa je delal normaln.
farko
iso2000 ::
Ponavadi je razlog problem z datoteko v katero Oulook shranjuje vsa sporocila. Najdes jo pod Documents and Settings/ime_uporabnika/Local Settings/Application Data/Microsoft/Outlook/
Če je ta datoteka velika okrog 2Gb je možno, da je to problem. Ponavadi je najbolje ustvariti novo datoteko - poišči pod FIle v Outlooku in tam potem kreiras novo datoteko. NAto moraš še nastaviti, da ti bo to novo kreirano datoteko uporabljalo za dostavo pošte. To storiš tako, da pod e-mail računi in njihovimi nastavitvami poiščeš to možnost in jo ustrezno spremeniš.
Upam, da sem ti dal dovolj iztočnic, da boš lahko naprej sam rešil te nastavitve. Sam namreč nimam nameščenega Outlooka in tole pišem iz glave. Sem se pa s tem že večkrat srečal po "službeni dolžnosti".
LP
Če je ta datoteka velika okrog 2Gb je možno, da je to problem. Ponavadi je najbolje ustvariti novo datoteko - poišči pod FIle v Outlooku in tam potem kreiras novo datoteko. NAto moraš še nastaviti, da ti bo to novo kreirano datoteko uporabljalo za dostavo pošte. To storiš tako, da pod e-mail računi in njihovimi nastavitvami poiščeš to možnost in jo ustrezno spremeniš.
Upam, da sem ti dal dovolj iztočnic, da boš lahko naprej sam rešil te nastavitve. Sam namreč nimam nameščenega Outlooka in tole pišem iz glave. Sem se pa s tem že večkrat srečal po "službeni dolžnosti".
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 278320 (23251) | Matko |
» | Outlook vec emailov naslovov!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2031 (1915) | kockish |
» | Outlook ExpressOddelek: Programska oprema | 1571 (1354) | Loki |
» | Outlook Express>prejeto-KAKO IZBRISATI???Oddelek: Programska oprema | 2579 (2487) | TinkaPinka |
» | Outlook 2000 - helpOddelek: Programska oprema | 888 (820) | lordgreg |