Forum » Pomoč in nasveti » Izgubljeni podatki?
Izgubljeni podatki?
karabin ::
Imam en velik problem. Fotr ma prenosnika, ki ga uporablja za delo v službi. Danes mi je zajamral, da mu nič več ne dela tako kot bi mu moglo. Ko sem pogledal, sem pognal Avast!-a iz drugega računalnik(preko mreže) in je zaznal 12 okuženih datotek. Nato sem še na prenosnuku pognal Ad-aware, ki je našel kar 36nezaželjenih fajlov. Ko sem restartal računalnik ta ni prišel v Windowse, vendar se ustavi pri napisu "Windows se zaganja". Kadar zaženem iz varnega načina je ista zgodba. Zanima me, če je možnost da bi nekako le prišel v windowse? Fotr nujno rabi podatke, ki jih ma na disku....
..bi pomagalo, če bi repair-ov Windowse.
Hvala za pomoč,
LP.
..bi pomagalo, če bi repair-ov Windowse.
Hvala za pomoč,
LP.
farko ::
Poskusi z varnim zagonom oziroma safe mode moda boš prišel v windowse.Repair oziroma popravljanje windowsow pa lahkonarediš saj s tem ne brišeš prejšne verzije ampak jo samo popraviš.Za nesigurnost pa semi zdi boljše uporabit online antivirus ter pregledati če drugače ne gre.
farko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 8 problemOddelek: Operacijski sistemi | 1358 (1124) | boris22 |
» | MSI EX-720 in Windows 7Oddelek: Operacijski sistemi | 1208 (1042) | niko14 |
» | Windows XP problemOddelek: Pomoč in nasveti | 815 (776) | kratos |
» | Nov računalnik zmrzujeOddelek: Pomoč in nasveti | 1898 (1480) | croatia21 |
» | Windows XP Pro 100% cpu loadOddelek: Pomoč in nasveti | 1253 (1160) | mare_ |