Forum » Strojna oprema » ASUS S/PDIF OUT/COA+OPT Module
ASUS S/PDIF OUT/COA+OPT Module
asskicker ::
Pozdrav vsem!
Je že kdo videl zgoraj omenjeni modul (ASUS S/PDIF OUT/COA+OPT Module) za Asusove matične plošče (imam A7N8X Deluxe), ga ima ali pa še bolje proda?
Problem je namreč v tem, da si na plošči želim optični digitalni S/PDIF izhod. Z BNC si ne morem pomagat, ker ga nimam kam priklopit (vsi BNC priključki na recieverju so zasedeni).
A je že kdo imel podoben problem in kako ga je rešil?
Že v naprej hvala za pomoč ...
PLP
Je že kdo videl zgoraj omenjeni modul (ASUS S/PDIF OUT/COA+OPT Module) za Asusove matične plošče (imam A7N8X Deluxe), ga ima ali pa še bolje proda?
Problem je namreč v tem, da si na plošči želim optični digitalni S/PDIF izhod. Z BNC si ne morem pomagat, ker ga nimam kam priklopit (vsi BNC priključki na recieverju so zasedeni).
A je že kdo imel podoben problem in kako ga je rešil?
Že v naprej hvala za pomoč ...
PLP
Heaven is on the next door!
andHoc ::
Kupiš pretvornik iz digitalnega v optičnega :)
Naenkrat se rešiš tut vseh brumov in ostalega.
Jest sm ga dubu v BB za milm da 7 čukov
LP
Naenkrat se rešiš tut vseh brumov in ostalega.
Jest sm ga dubu v BB za milm da 7 čukov
LP
...vse je relativno...
beatdirector ::
Tudi jaz sem kupil pretvornik iz coax v opt v BB nazalost mi je ze crknil po cca 1 letu tako da ni bilo vec garancije seveda.
Hotel sem kupiti novega pa mi je prodajalec rekel, da jih ne bodo vec imeli ker se ne prodajajo.
V bistvu pa imajo se vedno pretvornik iz optike v coax ki pa normalno da ne gre v prodajo.
Povedal sem mu da je gumpec ( tudi sam sem delal v BB in ga poznam) in odsel.
Sem pa zasledil to zadevo v conradovem katalogu vendar je brez napajalnika. Pac je treba kupiti napajalnik posebej.
Strosek pretvorni in napajalnik cca 7.000 sitkov.
Trenutno pa uporabljam kar CD recorder ( komponento ) ki mi sedaj sluzi kot pretvornik.
Hotel sem kupiti novega pa mi je prodajalec rekel, da jih ne bodo vec imeli ker se ne prodajajo.
V bistvu pa imajo se vedno pretvornik iz optike v coax ki pa normalno da ne gre v prodajo.
Povedal sem mu da je gumpec ( tudi sam sem delal v BB in ga poznam) in odsel.
Sem pa zasledil to zadevo v conradovem katalogu vendar je brez napajalnika. Pac je treba kupiti napajalnik posebej.
Strosek pretvorni in napajalnik cca 7.000 sitkov.
Trenutno pa uporabljam kar CD recorder ( komponento ) ki mi sedaj sluzi kot pretvornik.
MUSIC MATTERS
Zgodovina sprememb…
- spremenil: beatdirector ()
asskicker ::
Hvala za odgovore. Naj pa me vrag, če vem kaj, oziroma kje je BB?
Me kdo razsvetli?
Po moje bi bilo bolje, da kupim dodatno zvočno kartico z optičnim izhodom za 5kSIT ...
Kako se obnese dodatna zvočna skupaj z Nforce2 soundstorm?
PLP
Me kdo razsvetli?
Po moje bi bilo bolje, da kupim dodatno zvočno kartico z optičnim izhodom za 5kSIT ...
Kako se obnese dodatna zvočna skupaj z Nforce2 soundstorm?
PLP
Heaven is on the next door!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako priključiti računalnik na hišni kinoOddelek: Zvok in slika | 3928 (1280) | francimedo |
» | WD Live in domači kinoOddelek: Zvok in slika | 6903 (6140) | lowac |
» | Priklop TV-ja z zvočniki hišnega kina 5.1Oddelek: Zvok in slika | 4407 (4265) | borut_p |
» | receiver - pcOddelek: Zvok in slika | 1387 (1147) | stage 6 |
» | S/dif ni digitalnega zvoka na recevierjuOddelek: Zvok in slika | 2360 (2091) | link_up |