Forum » Pomoč in nasveti » podloga za optično miš
podloga za optično miš
Yohan del Sud ::
Ali mi lahko kdo razloži kako mora izgledat podloga za optično miš za optimalno delovanje?
BC3 ::
Iz mojih iskušenj vem samo da ne sme bit preveč hrapav les al pa steklo.
Uglavnm ena gladka podlaga.
Uglavnm ena gladka podlaga.
-:| athlon x2 5000->phenom fx-5000@3G, vapor-x 4890, aeneon xtune |:-
burekar ::
Če je podloga plastificirana, ti bo znorela. Spomn se česa gladkega, lepega in takga da se ne slide-a okol, ko premikaš miško.
"The last 29 days of the month are the hardest."
- Nikola Tesla
- Nikola Tesla
Tomi ::
Meni teži na preveč gladki mizi, vsaj doma, ne upam si niti pomisliti, kaj bo šele v Ljubljani, kjer imam gloss tapeto..
Samo pomaga, če daš spodaj en list papirja..
Samo pomaga, če daš spodaj en list papirja..
metrodusa.blogspot.com
Kaboom ::
imam dve podlogi, eno poleg druge. ena je plastificirana, za primere ko se mi zdi da me svet ne jebe dovolj. druga je pa z bombažno prevleko, v primerih ko sedim za računalnikom v belem jopiču z dol zašitimi rokavi.
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.
alien-w ::
Moja Dexxa se se najbolje obnese na Siolovi podlogi (saj veste - Svet ni eden. Svetova sta dva.) Na njej miski nich ne dogaja, pa prav fino natančna je.
ilanium ::
po mojem mnenju je najboljša podlaga iz usnja oziroma umetnega usnja... sam imam usnjeno podlago od klika in je odlična...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Podlaga za optično miško?Oddelek: Strojna oprema | 1909 (1489) | tt1024 |
» | Katero igračkarsko podlogo za miško do 8jurjev???Oddelek: Kaj kupiti | 2611 (1615) | glinik |
» | Natančno drseče miši?Oddelek: Strojna oprema | 2279 (1590) | gzibret |
» | Miškin kazalec "šteka", katera podloga??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1300 (1177) | kuglvinkl |
» | NAJ podloga za miško!Oddelek: Kaj kupiti | 1805 (1398) | BustA |