» »

Katero igračkarsko podlogo za miško do 8jurjev???

Katero igračkarsko podlogo za miško do 8jurjev???

jurcy ::

Zanima me,če ima kdo kakšne izkušnje z podlogami za miško(igračkarskimi)?

Uporabljal pa bi jo za counter strike:D

Kaj pa menite na tole podlogo: podloga


Lp:D

Lith ::

za tisto ceno MORA bit dobra, drugače pa si raje kupi podlogo za 500 SIT, ki je plastificirana na zgornji strani (enobarvna) in miška po njej drsi kot na ledu... (majo jih vsaj koliko jaz vem v Avteri - PCX)
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤

N1ghtFall ::

Podloge iz plastike je treba skos negovat, sploh tole od everglida... kmal bos hotu met kako emulzijo ipd sranja. Sam sem si ze pred leti kupu Ratpadz in valda mi je blo nazacetku kul k sm pihal lahko v misko pa se je le-ta premikala ... sprical sem jo s silikonskim sprejom ipd. Ne da je slabo to, samo osebno imam raje podlogo iz blaga, trenutno pa uporablam "Destrukt pad" (edn prvih najbolsih igralcou UTja, kasneje CSa) - zelo podobna fat-padu.

Ena bol vidna pomanklivost teh podlog je da polet ko svicas se ti zacne limat na roko in to ni kul.

jurcy ::

Lith za 500Sit bo pa res kura*>:D

Matek ::

Ah, najboljši je fUnc sUrface, še posebej če CS igraš. Kljik, kljok.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matek ()

Fury ::

FUnc je ql, ampak premajhen za dost ljudi.
Vecja alternativa je Everglide Ricochet, ki je koncno spet ena kvalitetna podloga od te ferme - ne pa tanove gigante pa to k se kr znucajo takoj...

www.q-shop.org

Lee_Nover ::

dodam glas za fUnc :)

jest10 ::

Ni ga čez mizo. Kaka podloga neki.
Razen če še imate miške na kuglco?:D

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jest10 ()

XCom ::

FUNC rules. - Surface 1030

sajko ::

Func 1030! pa kup oranznega, bl kul izpade :))

minimal ::

Naj podloga Xtrac Pro HS™ na coolpc jih majo.

kihc ::

minimal, jaz tud tuhtam da bi tisto kupil, vendar nevem ali naj vzamem Zoom ali HS. Morda veš kakšna je razlika?
x

jurcy ::

jst bom pa verjetn FUNC 1030>:D

DjTonic ::

PARTyZAN ::

Steelpad 4S 8-) ali pa kak icemat

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: PARTyZAN ()

Mr_Globus ::

Kje v Slo pa bi dubu tole podlogo?

sonac ::

Icemat! (po možnosti 2nd edition, ki je večji) Imam ga že par mesecev in moram povedat, da je daleč najboljša podloga, kar sem jih sprobal (everglide, xtrac, func...). Poleg tega je tudi "neuničljiva", razen če vam jo uspe razbiti. func se mi je namreč obrabil, tako da je po sredini bil že povsem gladek, kar ni dobro sploh. Icemat je zame odlična mešanica (miška neverjetno dobro drsi v primerjavi z drugimi podlogami, ki sem jih sprobal, a obenem ima tisto "texturo", ki ti daje občutek, da miška ne drsi v prazno. Glede steelpada pa ne morem nič napsiati, ker ga še nsiem imel v rokah, ampak je tudi ta kar pohvaljen.

roli ::

Živjo!
Jst mam eno plastično za par 100 SIT pa sem jo okol obrnu(je iz blaga(gobe))
pa dela čist vred.
Moj bratranc je pa na mizo prilepil samo risalni list
pa miška teče super!
http://www.r00li.com

kuglvinkl ::

Spet en nonsence! rolihandrej, cut the crap!
Your focus determines your reallity

LapD ::

Moj bratranc je pa na mizo prilepil samo risalni list pa miška teče super!

Moj stric jo pa po čelu vleče pa teče super :\ Sicer pa FunCa kupi nebos dost falu (če nebo kul maš še zmer risalni list :D )

Sami ::

Mah škoda keša za tole podlogo, kupiš si eno navadno za optično miško za 500sit pa boš igral isto kot pri podlogi za 8k.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

mchaber ::

>Mah škoda keša za tole podlogo, kupiš si eno navadno za optično miško za 500sit pa boš igral isto kot pri podlogi za 8k.

Kaj a si že sprobu katero?

Jaffa ::

Ma ja... Eni itak govorijo v 3 dni, probali pa še itak niso... 8-O Dejte bit tiho, če ne veste za kaj se gre...
www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K

Sami ::

Sej razumem, vsak ima pač svoje mnenje, eni imate podlogo za 10k, jaz bi tale denar raje šparal in ga še nekaj dodal in si omislil kakšno grafo, recimo 6800 in s tem bi bile igre res večje doživetje.8-)
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

fjodor ::

Men se je xtrack (hammer) obrabil po treh mesecih (dnar vžen skoz okno).
Bolje je da vzameš func ali everglide ricohet oz. icemat, ki so bolj trpežni.

A mogoče kdo ve kje se da nabavit allsop gigapad xl ?

McHregec ::

IceMat, SteelPad, Everglide, fUnc lahko dobite pri Latenu v Murgljah. Lahko jih tudi testirate pri njih.
Destroyer Of The Worlds.

nodes ::

Sem imel EverGlide Ricochet in sem ga vrgel v kot. Imel občutek kot da miška ves čas nekaj praska po podlogi in še eni mehurji so se potem pojavl.

Vesoljc ::

mam logitech optical mousemana in pred parimi tedni sem si kupu speedpad (mlacom za 4k). morm rect, da mi je precej vsecna, misic lepo drsi, podloga je prlimina na mizo, pa se ful tenka je. ampak jo treba oprat vsake tolk cajta...
et svicanje pac naredi svoje ;)
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

AndrejS ::

Kak ste eni nori pa mečete denar brezveze za neke podloge. 8K SIT ?? Jooj ! Jaz si vsako leto iz sejma par podlog prinesem pa pač eno uporabim... simple... stroški 0 SIT.

Matek ::

AndrejS, daj preberi malo kaj so ljudje napisali do sedaj. Če nisi nikoli poskusil prave podloge, se ne pogovarjaj, da se je ne splača kupit.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

boštjan ::

zelo velika razlika je med navadnimi in dražjimi,sprva tudi sam nisem verjel da je tako,a zdaj opazim razliko.sam sem si kupil tole podlogo

neres ::

A če ti puščica pri optični miški vsake toliko skoči iz enega na drugi konec monitorja je kriva podloga ali lahko tudi kaj drugega? (Skoči približno enkrat na uro.)

Imam namreč eno (poceni/zastonj) plastificirano podlogo, ki ni enobarvna. Se z enobarvnimi podlogami tudi pojavljajo taki problemi?

p.s. Na mizi ne drsi dovolj, tako da podlogo rabim.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: neres ()

RookY ::

Za nekatere je čisto v redu miza ali cenena podloga, toda za nekatere to ne zadostuje.
Sam kot top UT player(sniper) rabim podlogo, na kateri mi MX300 lepo drsi.Najraje bi videl, da miško samo pihnem in se premakne. Dobra-slaba podloga se mi pozna cca 10% pri igranju.

No pa da še kaj bol pametnega povem...:D
Nekje pol leta nazaj sem kupil Xtrac Zoom podlogo, ki mi je delovala zelo v redu, vendar sem jo že izrabil po sredini, kjer je postala gladka in miška ne drsi več dobro.
To je sicer edina boljša podloga, ki sem jo kupil.
Zdaj iščem kako močnejšo(trdo), ki se ne bi tako hitro uničila.
Juhu juhu spet bom bruhu

Matwic ::

Tudi jaz z vsem svojim srcem priporocam fUnc sUrface1030. Ze zaradi tega, ker ima prirocno drzalo za misin kabel in 2 povrsini, tako, da se lahko odlocis katera ti bolj odgovarja (jaz sem za gladko stran). Edina slabost je, da bo mogoce za nekatere ljudi premajhna (sicer se vedno nevem, zakaj nekateri rabijo polmetrsko podlogo ampak vseeno bom podal opozorilo). Tudi Ricochet 2.52 ni slaba podloga, v bistvu je vec ali manj kopija fUncove, brez drzala za kabel, je pa malo vecja. Katera bi dlje zdrzala pa zal nimam pojma.

Drugace, pa ne pricakujte, da vam bodo podloge zdrzale dlje kot kaksna 2-3 leta. Vsaka stvar se unici in tukaj ni vazno ali za podlogo odstejete se tako veliko denarja, ce boste po njej vozili misko po 8 ur na dan 365 dni v letu, se bo slej ko prej unicila. Pomagajo pa tisti trakovi, ki jih nalimate na nozice miske, poleg se manjsega trenja boste s tem tudi malo bolj varovali podlogo (ce date 7.000 SIT za podlogo, boste pa ze se dali tistih 1000 SIT za trakove).

Za tiste s podlogami za 500 SIT. Pa mi povejte katera podloga je taka, da se ne zacne barva lusciti po 6 mesecih uporabe, da malo zasvicas in se zacne tisto blago cepiti od podlage in predvsem, da se miska premakne ze, ce malo mocneje pihnes, oziroma, da se miska ne prilima na podlogo (sem imel nekoc tako, da je sicer miska lepo tekla po njen, samo spraviti misko v premikanje je bila pa druga zgodba)?
Priznam, nekatere mize so dokaj dobre in se miska na njih tudi presenetljivo lepo premika, samo vecina miz je pa takih, da je groza (mis zgubi na natancnosti, premikanje je pa tako, kot bi bila mis tezka 1 Kg). Risalni list, zdaj ste me pa spravili v smeh :D.

neres: jah najbolje bo, da zamenas podlago po kateri tvoja mis drsa (ce ne drugega jo probaj voziti nekaj ur po mizi) in bos najbolje vedel. Sumim pa, da je nekaj narobe z misko. Katero pa imas ce smem vprasati?

Caligula ::

Ma pretiravate. Sicer mam hudo podlogo, ker sem jo pac dobil za darilo pred 2 letoma-se z GELom za zapestje pa vse in je zacelo malo preskakovat vse z gibanjem po sredini in ko tkole berem, kako ste eni blazni in denar za katerega bi dobili odlicno mis, mecete za podloge, si recem-hej, kaj pa ce mam spodaj pri misi kaj zapacano pri optiki. In obrisem prah iz senzorja-in glej ga-spet dela vse kot novo!

Dajte si raje boljse misi najprej kupit za tak denar pol pa o podlagah razmisljajte, ce res se vedno ne bo dobro.

neres ::

Kje pa se dobi te podloge za 500 sit?
Mislim tiste plastificirane z "lepljivo" gumo spodaj, tanke(2-3mm) in ne une stare. Dosti jih je tudi zastonj, samo so te vse večbarvne.
Eno sem videl v Big Bangu, ampak bele barve + stane 1000sit. Rabim temno in 3 komade.
V Bofu ne, v Comtronu ne, pri Avtera-prodajalcu v NG jih tudi ni.

Matek ::

RookY, najbolj neuničljiv je pomojem Icemat, pa kaki dražji modeli Steelpadov, ki so iz aluminija tudi. Func, razni everglidei, xtraci, v glavnem vse, se da prepogibat in/ali je plastično, se bo pa prej ko slej izrablo.
,
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

KTr1sk ::

A mi lahko razčožite v čem je vse prednost če imaš dobro podlogo? Ker jaz uporabljam kr mizo za podlogo in mi zelo gladko teče, tako ne verjamem da bi lahko bolj gladko tekla, celo na 600DPI preklopim preko stikala, ker če dam na 800DPI se miš prehitro premika (na spodnji strani miške imam stikalo). Aja a je že kdo pogruntal kakšno dobro "domačo" podlogo, ki jo je sam naredil in naj bi delovala tako kot ona za 10.000sit?
i7-11700kf,32gb-3200mhz,6700xt,nvme2x,hdd4x

Vesoljc ::

podlogo, ki drsi kot hudic ni problem narest (ajd recmo). problem jo je obdrzat tako! 8-)
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

glinik ::

Madona ste navalil na risaln list. KDO NE IGRA DOSTI IGER ja risalni list ali lepenka čist ok. Samo pazit moraš, da je z roko ne navlažiš :) Drugače se strinjam, da je pri igranju podloga ZELO važna. Mene tudi zanima katera podlaga je super, recimo do 2000 sit?

Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))

Je vredno razmisleka ...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nov članek: test podlog za miško (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Nova vsebina
658607 (6222) Sc0ut
»

Podloga za mx 518 (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
614213 (3122) strictom
»

Podloga

Oddelek: Kaj kupiti
281567 (1219) nodes
»

Natančno drseče miši?

Oddelek: Strojna oprema
352178 (1489) gzibret
»

kero podlogo za misko

Oddelek: Kaj kupiti
181844 (1532) Macketina

Več podobnih tem