» »

Home made MP3 Player

Home made MP3 Player

MChip ::

Lep pozdrav!

Prišel sem na idejo (sicer ne nevem kakšno novo) da bi si doma sestavil nekakšen mp3 predvajalnik. Mislim da bo tole zelo zelo težka zadeva. V mislih sem pa sicer vse skupaj imel nekako takole. Nek trdi disk z neko kapaciteto,lcd zaslon, mikrokontroler. Prvo kot prvo me sploh zanima ali je to sploh možno narediti doma oz. se je že kdo sploh spravil delati kaj takega?
Ni potrebno imeti nikakeršnega inputa za prenašanje mp3-jev na disk ker bi enostavno mp3je naložil tako da bi disk enostavno priklopil (takrat ko bi želel nove mp3je) na računalnik. Zame je to popolnoma nova zadeva. Takšne stvari še nisem počel zato bi mi vsakršna informacija bila zelo zelo dobrodošla! Ali je to sploh mogoče sprogramirati v mikrokontroler?....rabim to kakšen dekodirnik za mp3 format al kako?....z programiranjem mikrokontrolerjev imam dosti izkušenj ...posebej z atmeli......

Najlepša hvala že v naprej!

p.s.
to bi seveda naredil kot seminarsko nalogo!
Laško je zakon

|Luka| ::

Mogoče si imel v mislih kaj takega?

LP Luka

rfmw ::

seveda nisi prvi, ki se je to spomnil in tudi med slovenci ne. Poglej si odličen projekt Megapeg
Legendary 8RDA+ (reCAPed ;), XP1700+ 2108 @ 1.84 V, SLK900A AS3 @ 2500 rpm
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5

MChip ::

waaaaa!!!! to to to!!!!..ej super..si bom malp prebral...da se nekako seznanim kako gre vse skupaj!!!........res hvala obema!!!.....:D :D :D :)) :)) :D :D
Laško je zakon

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spc Music Format (Moj kodek) razlike v zvoku.. (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
607723 (5029) dukenukem
»

izdelava avtomatske klime v avtu

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
345356 (4077) korenje_ver2
»

Kako uporabit LCD od nokie 3310 (strani: 1 2 )

638993 (6244) Ch4N93
»

PIC kot webserver (strani: 1 2 )

738792 (6905) ql000
»

HiFi Internet Radio Unit [IRU] (strani: 1 2 )

514931 (4145) Nejc Pintar

Več podobnih tem