Forum » Loža » Premikajoči okrasek
Premikajoči okrasek
vrtnyka ::
Hei :)
Mene neki zanima :) V bistvu niti sama ne vem kako se temu rece, samo vem, da je blo včasih kar precej popularno. Gre se za neko lutko v raznih podobah, ki se jo da na armaturo od avta in ta lutka je na fedru in ta feder omogoča, da se ta lutka giblje v več smeri :) Nočem tistih plišastih stvari mislim, da je blo tist narejeno iz lesa :)
Zelo bom hvaležna za koristne informacije :)
Mene neki zanima :) V bistvu niti sama ne vem kako se temu rece, samo vem, da je blo včasih kar precej popularno. Gre se za neko lutko v raznih podobah, ki se jo da na armaturo od avta in ta lutka je na fedru in ta feder omogoča, da se ta lutka giblje v več smeri :) Nočem tistih plišastih stvari mislim, da je blo tist narejeno iz lesa :)
Zelo bom hvaležna za koristne informacije :)
vrtnyka ma resota rada
iggy ::
U reklami za vego je blo k je elvis plesov u avtu ane? Vem kaj mislš, mam na jeziku sam se ne spomnm kk se že reče. K pridem s treninga se bom spomnu zihr!
Hey, you're fat!
MadMax ::
Luštne zadevce, se jih spomnem, ja
Sam nevem če sm sploh kdaj vedel kako se jim reče....
In zdej si me spomnila, da sem pred časom iskal tako zadevo v obliki roke (od zapestja samo), za na zadnjo polico v avtu
Morm spet na lov
Sam nevem če sm sploh kdaj vedel kako se jim reče....
In zdej si me spomnila, da sem pred časom iskal tako zadevo v obliki roke (od zapestja samo), za na zadnjo polico v avtu
Morm spet na lov
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Iggy, mozno ;)
Vem sam, da si to fant ful zeli imet in bi mu rada to kupla, da ga razveselim ;)
Vem sam, da si to fant ful zeli imet in bi mu rada to kupla, da ga razveselim ;)
vrtnyka ma resota rada
Nejc Pintar ::
a tisti pes style, ko pes glavo premika al Elvis style?
Lahko je biti prvi, če si edini!
Kužija sva vidla dons ni to to.... verjetno je tisti elvis style ne vem ker sm že pozabila kasna je tista reklama ;)
vrtnyka ma resota rada
Vikking ::
verjetno nekaj takšnega ste imel v mislih. Mene zanima če je možno to kupit kje v Sloveniji.
Vikking neki takega ja, samo, ce je mozno, da nebi visel ampak bi bil postavljen na armaturo :)
Drugace pa ja, tud mene zanima kje se to da v sloveniji dobit :)
Drugace pa ja, tud mene zanima kje se to da v sloveniji dobit :)
vrtnyka ma resota rada
Damjan Jagar ::
Elvisa sem na Petrolovi pumpi enkrat videl.
http://jagar.si
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Damjan Jagar ()
Damjan Jagar ::
lol
Nisem mislil v stilu "Elvis is not dead", mislil sem onega plesočega.
Nisem mislil v stilu "Elvis is not dead", mislil sem onega plesočega.
http://jagar.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Evolucija otroške izkušnje? (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 14105 (12726) | Phantomeye |
» | Najbolj poznana oseba na planetu Zemlja (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4630 (3642) | Nejc Pintar |
» | Rock Otočec 2004Oddelek: Loža | 1513 (1122) | moondogy |
» | Dobra računalniška trgovina MB (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7930 (6683) | ginekolog |
» | še malo o slovenski glasbiOddelek: Sedem umetnosti | 3401 (2813) | mile |