Forum » Zvok in slika » Predvajanje DVD filmov
Predvajanje DVD filmov
STASI ::
Ko hočem pogledati DVD film mi vrže tole napako. Ali ima kdo kako idejo kako jo odpraviti? Nekateri DVD-ji mi delajo pri nekateri h mi pa vrže ven tole napako:
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
- zavarovalo slike: STASI ()
Utk ::
Po moje ti bi težko bolje opisalo napako...če rabiš prevajalca, se pa naj nekdo oglasi, prevajalec.
Disablaj tv out pa bo, morda.
Disablaj tv out pa bo, morda.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
STASI ::
Prevajalca? Ni potrebe.
Kako pa disablas TVout? Nikjer ne najdm tega da bi disablu. Kje bi moralo to biti?
Kako pa disablas TVout? Nikjer ne najdm tega da bi disablu. Kje bi moralo to biti?
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
Dejancek ::
Me je delalo isto kaki krat pri 5ki, nato sem pa prišel na 6tko in dela vse kar dam noter in to celo tisti, ki mi niso delali v 5ki.
Utk ::
Disajblaš odvisno od grafične...pri atijevih moraš najbrž tisto drugo kao izklopit. Ker ti kaže kot da imaš 2.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako prevajati serije? (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 18693 (15696) | maxa2maxa |
» | Kako postati prevajalec filmovOddelek: Zvok in slika | 11558 (2777) | madmitch |
» | Računalnik-prevajalec (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 7892 (7189) | Tear_DR0P |
» | SLO Podnapisi - zivi obup!!!Oddelek: Loža | 4848 (3902) | Tito |
» | Še 8. dni do premiere The Matrix: Reloaded !!SPOILER ALERT!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 10459 (8392) | BaRtMaN |