Forum » Pomoč in nasveti » Napačna nastavitev zaslona ...
Napačna nastavitev zaslona ...
TylerDurden ::
Problem: ko prižgem računalnik se mi zgodi tole, ob prihodu v windows 98 mi javi, da so nastavitve zaslona napačne, da ne prepozna grafične karte, poleg tega pa mi seveda resetira nastavitve grafika na VGA (640x480,16), ko pogledam pod nastavitve zaslona stainstalirani neznana kartica in neznan monitor, ce zadevo parkrat resetiram malo popravim nastavitve, barve in locljivost, se vrne v normalno stanje. Obvsakem nadalnjem prižigu računalnika se mi to ne zgodi več do naslednjega dne, a se komu kaj sanja, kaj bi lahko bilo?
Let\'s make some soap ...
msmiha ::
Driverji so vrjetno krivi daj jih reinslairaj. Aja pa najbolj pomben o+podatek si izpustil. Katero grafiko maš
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
geforce MX 400 kaj pa drucga, voodoji niso nikol problemov delal . Probu sem diverje menjat, sam ni nic boljse, sumim napajalnik, ravno zaradi dejstva ker ga zjebe pri hladnem zagonu, ker potem ko se segreje dela normalno, nimam pa nič navito, tko da karkoli drugega odpade.
Sem zrihtu. Grafična je poleg monitorja, ki ga imam priklopljenega zaznala še [neznan monitor], od kod ne vem 8sumim, da ima to veze z twinviewom, čeravno imam samo TV izhod, ne twinviewa). No skratka, ko sem potem prižgal računalnik na frišno (npr. zjutraj) je grafična hotela pokazat sliko na neznanem monitorju, zato je resetirala grafiko na VGA. Problem sem rešil tako da sem tudi neznan monitor inštaliral isto kot tistega ki ga že imam. Sedaj imam nastavljena dva monitorja (enaka) in problema ni več. Svašta.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Monitor No-SignalOddelek: Pomoč in nasveti | 1168 (900) | Oktan |
» | Nvidia Geforce 2 integrated GPU in Wide resolucija 1680x1050Oddelek: Zvok in slika | 1112 (990) | Bx |
» | ekran se ugasneOddelek: Pomoč in nasveti | 918 (878) | Duhec |
» | Namestitev grafične RADEON 9000PROOddelek: Pomoč in nasveti | 1509 (1181) | ali3n |
» | MONITOROddelek: Strojna oprema | 1276 (1174) | matic |