Forum » Pomoč in nasveti » Kopiranje CD-jev (slabi sektorji?)
Kopiranje CD-jev (slabi sektorji?)
Zzzzzzz ::
Mene pa zanima sledeča stvar:
- Kaj je narobe, če program za kopiranje CD-jev (beri CloneCD) javi napako, da ne more brati iz sektorja XXXXX?
Samo zanima me, če pride do kakšnih napak, če tak CD presnamem na drugega. A bo kopija delala v redu al bo prihajalo do kakih problemov?
- Kaj je narobe, če program za kopiranje CD-jev (beri CloneCD) javi napako, da ne more brati iz sektorja XXXXX?
Samo zanima me, če pride do kakšnih napak, če tak CD presnamem na drugega. A bo kopija delala v redu al bo prihajalo do kakih problemov?
kockish ::
Pri nekaterih vrstah zacite pred kopiranjem so na cdjih napake nalasc narejene... zato naceloma le potrpezljivo cakaj, koncni cd bo uredu. Zna pa zadeva trajati tudi 2 uri (branje cdja)...
ToniT ::
Verjetno je CD zaščiten proti kopiranju (skoraj 100%). Kako se to reši, boš pa moral pogledati po Web-u. Za začetek poglej www.cdrinfo.com
kockish ::
tejo: s to nastavitvijo ne bos mogel prekopirati vseh cdjev... Ne misli si, da je to prava nastavitev...
Zzzzzzz ::
CD, ki sem ga hotel kopirati je kopija originala, torej je povsem verjetno, da so zaščite gor... Bom poskusil ponovno...
AlienRex ::
Preizkusi vrsto zascite s Clony le-ta pa ti da tudi nastvitve za CloneCD.
Mnogo vec je opisano tukaj.
Pa se nekaj pomembnega: nekatere zascite se dajo skopirat/ponovno zapisati le z dolocenim HW (beri pelaci). Ce se prav spomnim iz tvojih prejsnjih pisanj, mas ti Yamaho 2200, ki ne podpira SafeDisc2 zascite.
Mnogo vec je opisano tukaj.
Pa se nekaj pomembnega: nekatere zascite se dajo skopirat/ponovno zapisati le z dolocenim HW (beri pelaci). Ce se prav spomnim iz tvojih prejsnjih pisanj, mas ti Yamaho 2200, ki ne podpira SafeDisc2 zascite.
Dropbox: http://db.tt/Jg5BmDw
No brain - No tumors
No brain - No tumors
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kopiranje zaščitenih CD-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 9303 (7509) | charly5650 |
» | NAJ SOFT za SNEMATOddelek: Programska oprema | 1496 (1155) | BaRtMaN |
» | Neenakomeren pretok podatkov v CloneCDju :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1737 (1371) | AnWar |
» | problem s pekacemOddelek: Programska oprema | 1240 (1119) | kockish |
» | CDRWOddelek: Pomoč in nasveti | 1745 (1654) | miranpozar |