Forum » Zvok in slika » Zasciten audio CD
Zasciten audio CD
SI_J ::
"Abspielbar auf allen Audio CD- und DVD-Playern; Nicht auf PC.
Kako zaobiti zascito???
Sonymusic.com
Kako zaobiti zascito???
Sonymusic.com
tejo ::
Ne vem, če taka zaščita obstaja, ampak mogoče pomaga tole:
Na tistem mestu, ki je na sliki obkroženo z rdečo, odstraniš kljukico in poizkusiš. Mogoče dela...
Na tistem mestu, ki je na sliki obkroženo z rdečo, odstraniš kljukico in poizkusiš. Mogoče dela...
Hvala, Tejo...
Zascita OBSTAJA, CD je The DOME vol.19 qpljen v Gradcu, A. Na zadnji strani je narisan precrtan racunalnik
V avtu pa igra b/p...
Vseeno bi ga rad spremenil v mp3-je...
Zascita OBSTAJA, CD je The DOME vol.19 qpljen v Gradcu, A. Na zadnji strani je narisan precrtan racunalnik
V avtu pa igra b/p...
Vseeno bi ga rad spremenil v mp3-je...
tejo ::
Poizkusi tisto zgoraj, ker sem nekaj bral o teh stvareh, pa pri neki zaščiti tista fora deluje. Samo ne vem, pri kateri zaščiti.
V primeru, da tisto zgoraj ne dela, pa daj cd v glasbeni stolp, iz stolpa potegni kabel do vhoda za mikrofon na zvočni kartici in posnemi svojo musko v mp3.
Kaj več pa žal ne bi vedel.
V primeru, da tisto zgoraj ne dela, pa daj cd v glasbeni stolp, iz stolpa potegni kabel do vhoda za mikrofon na zvočni kartici in posnemi svojo musko v mp3.
Kaj več pa žal ne bi vedel.
Tr0n ::
Probaj encodat z EAC (Exact Audio Copy). Je najboljsi freeware program, za branje CD -> WAV.
http://www.exactaudiocopy.de/
http://www.exactaudiocopy.de/
ABX ::
Nisem še imel originalnih cd-jev po roki tako da ne vem :)
Sicer pa se da vse porihtat. Probaj kaj napisat v google.
"Audio CD rip" ali kaj takega.
Sicer pa se da vse porihtat. Probaj kaj napisat v google.
"Audio CD rip" ali kaj takega.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
mobisuxguru01 ::
nared tko k ti je že en reku, iz outputa (ponavad za slušalke) na stoplu v LineIn na SB pa en softver za recordat wave si dubod pa bo, če glih nisi avdiofil sploh ne boš opazu razlike, aja pa pr softveru za rec naštimej file v 44.1 Khz pa 16 bit pa stereo
lp
lp
LordFebo ::
Lahko, da je to nova Sonyjeva ali pa Macromedijina zascita. V nobenem primeru (se) ni kakovostnega zdravila zanjo.
tha_man ::
Lepo, tale zaščita. Končno sem dobil dober razlog da popolnoma preneham kupovati originalne CD-je. Poslušam jih namreč izključno z računalnikom.
Ve kdo za kakega pirata z glasbenimi cd-ji?
P.S.
tole zgoraj je joke, ne mi owce prlepit
Ve kdo za kakega pirata z glasbenimi cd-ji?
P.S.
tole zgoraj je joke, ne mi owce prlepit
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kopiranje zaščitenih CD-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 9294 (7500) | charly5650 |
» | [Hi-Fi] - Debata: original CD vs CD-R (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 11144 (8540) | Quikee |
» | Siddharta RH- kako posneti kopijo? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13016 (7533) | Geronimo11 |
» | Šumenje "prepečenega" glasbenega CD-jaOddelek: Zvok in slika | 2005 (1738) | ssokec |
» | kako presnet zakljenjen audio-cd?Oddelek: Zvok in slika | 1967 (1557) | AngelOfDeath |