» »

Popups

Popups

davidc ::

Mogoče za koga mal neumno vprašanje, vendar me zanima, če mi lahko nekdo po kmečko razloži kaj so popups in zakaj je dobro met blokirane? Prosim za čim več informacij o tem!
Hvala in LP:)

Širajzl ::

To so tista oknca k se ti odpirajo sama od sebe ko nage babe gledaš po internetu.

#000000 ::

:D

davidc ::

Ja, štekam, pa sej to ni samo na teh straneh, ne? Ker takih stvari pač ne gledam na računalniku. Ker opazim, da mi jih blokira, ko obiskujem "normalne" strani.
Pol je to pametno met blokirano al kako? Pa kje se to nastavi, katere strani naj mi blokira, al to kr sam določi. Mal mi na to temo razložte prosim, po kmečko, vendar bolj obširno.

Doman ::

Lej.

To so ponavadi reklame, ki znajo biti zelo nadležne, zato smo ugotovili, da bi bilo to najbolj elegantno rešiti, da jih kar blokiramo.
Zakaj? - Sem imel primer, ko sem prišel na eno stran. Mi je pri tej odprlo 5 novih oken, iz vsakega novega še po par in sem imel toliko novih oken odprtih da sem komaj vse zaprl. Ampak to je samo en primer.
Ponavadi v popupsih ni kakšnih preveč koristnih informacij in bi ti jaz osebno priporočal, da blokiraš vse pop-upe. Če si pa slučajno katerega hočeđ ogledtiš, imam jaz na Firefoxu že narejeno tako, da mi napiše za vsakega, ki mi ga blokira, in ko z miško kliknem mi odpre okno.

Lp, upam da sm ti uredu po kmečko razložu:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Domači DIY router

Oddelek: Omrežja in internet
294358 (2783) mzakelj
»

e-mule - vprašanje

Oddelek: Pomoč in nasveti
132077 (1532) 737
»

Nastavitve omrežja za telebane

Oddelek: Omrežja in internet
291651 (1197) norcuron
»

Firefox in oglasi

Oddelek: Programska oprema
61126 (962) marS
»

javni dostop do številk tekočih računov !! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
10814774 (13020) MadMicka

Več podobnih tem