Forum » Zvok in slika » počasen Pinnacle 9.0
počasen Pinnacle 9.0
baron21 ::
Živijo!
Pinnacle 9.0 mi je delal z hitrostjo izdelave 1 urnega DVD v dobrih 2,5 ure. OS je bil Win XP HOME. Izdelava je potekala iz AVI ali MPEG, ki so bile posnete z DV kamero in prenešene v računalnik.
Po zamenjavi OS v Win XP PROFESSIONAL se je isti obseg dela povečal na cca 6-7ur.
Zanima me, če morda kdo ve zakaj taka upočasnitev. Računalnik je v vseh ozirih ostal isti, brez kakršnih koli hard menjav. Menjava OS je bila izvedena z formatiranjem in ponovnim nalaganjem vseh programov.Sicer vse ostalo deluje b.p.
Hvala za nasvete! Lep pozdrav!
Pinnacle 9.0 mi je delal z hitrostjo izdelave 1 urnega DVD v dobrih 2,5 ure. OS je bil Win XP HOME. Izdelava je potekala iz AVI ali MPEG, ki so bile posnete z DV kamero in prenešene v računalnik.
Po zamenjavi OS v Win XP PROFESSIONAL se je isti obseg dela povečal na cca 6-7ur.
Zanima me, če morda kdo ve zakaj taka upočasnitev. Računalnik je v vseh ozirih ostal isti, brez kakršnih koli hard menjav. Menjava OS je bila izvedena z formatiranjem in ponovnim nalaganjem vseh programov.Sicer vse ostalo deluje b.p.
Hvala za nasvete! Lep pozdrav!
baron21
- zaklenil: Dejancek ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows XP dopolnil 10 let (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 15316 (12590) | Jst |
» | Težave z mrežo - routerOddelek: Omrežja in internet | 1750 (1256) | Mati |
» | Remote desktop pomočOddelek: Omrežja in internet | 1714 (1304) | K0K0 |
» | Zmrzovanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 920 (838) | sid |
» | ne dela mis in tipkovnicaOddelek: Pomoč in nasveti | 1342 (1221) | Spajky |