Forum » Na cesti » mp3 avtoradio do 30k
mp3 avtoradio do 30k
btree ::
kateri avtoradio z mp3 do 30k se splača kupiti? Radio funkcije me ne zanimajo, bilo bi pa fajn, da bi imel daljinsko za na volan. se spozna kdo dobro na te zadeve?
SimplTech ::
Se pridružujem mnenju Vikking-a. Priporočam ti Pioneer, tale Yakumo je bolj tak no - sicer ga še nisem imel možnost preizkusit, sam ta firma ni nekaj ravno top kvaliteta. Vzami 4700 od Pioneerja in ti ne bo žal. Poglej pa tule za najnišje cene v SLO: DEH-4700MP @ Ceneje.si
Glede daljinca na volanu za katerega sprašuješ, pa je stvar naslednja - za Pioneer autoradije si kupiš daljinec CD-SR100.
Našel sem enega na Bolhi za 5.000 sit. Tukaj: CD-SR100 @ Bolha.com. Lahko pa še malo okoli pogledaš če imajo kje še cejene. Je pa ta daljinec super stvar, ker ga tudi sam uporabljam - deluje pa na vse modele Pioneer autoradijev.
Glede daljinca na volanu za katerega sprašuješ, pa je stvar naslednja - za Pioneer autoradije si kupiš daljinec CD-SR100.
Našel sem enega na Bolhi za 5.000 sit. Tukaj: CD-SR100 @ Bolha.com. Lahko pa še malo okoli pogledaš če imajo kje še cejene. Je pa ta daljinec super stvar, ker ga tudi sam uporabljam - deluje pa na vse modele Pioneer autoradijev.
jurre ::
Jaz sem kupil LG-ja za 30k, pa je zelo dobr, daljinec je tud zraven, vendar ne tisti za volan.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup AvtoradiaOddelek: Zvok in slika | 3420 (1082) | Twixz |
» | avtoradio pioneer ali alpine (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 6068 (3822) | ProGo |
» | Kateri avtoradio?Oddelek: Na cesti | 6244 (4424) | Vikking |
» | Nakup radia in zvočnikov za v avtoOddelek: Zvok in slika | 4725 (4359) | EvilDare |
» | [MP3] avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 15871 (12480) | Damjan Jagar |