Forum » Šola » Prenosljivi mediji...
Prenosljivi mediji...
dudek01 ::
Zdravo!
Imam manjši problem pri projektni nalogi, ki jo moram opraviti. Za informatiko sem dobil temo PRENOSLJIVI MEDIJI,.... problem je v tem, da ravno ne razumem tega termina do potankosti in zato ne vem o čem moram vse pisati.... Bilo bi super, če bi mi kdo lahko povedal, kaj vse zajema tale besedna zveza!
Najlepša vam hvala za pomoč!
Lep pozdrav
Imam manjši problem pri projektni nalogi, ki jo moram opraviti. Za informatiko sem dobil temo PRENOSLJIVI MEDIJI,.... problem je v tem, da ravno ne razumem tega termina do potankosti in zato ne vem o čem moram vse pisati.... Bilo bi super, če bi mi kdo lahko povedal, kaj vse zajema tale besedna zveza!
Najlepša vam hvala za pomoč!
Lep pozdrav
OmegaBlue ::
Hm:
-DVD-+r(rw)-ji
-Cd-r(rw)-ji
-USB ključki
-prenosni diski
-diskete
itd.
-DVD-+r(rw)-ji
-Cd-r(rw)-ji
-USB ključki
-prenosni diski
-diskete
itd.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
....a še pride komu kaj drugega na pamet?
Bi mogoče lahko rekli, da je tudi ključ kakšnega bolšega avtomobila prenosljivi medij, saj le ta skriva v sebi veliko podatkov o celem avtomobilu?
Dejte še mal pomislit, rad bi fajn naredil tole stvar, pa sn prepričan da mi lahko nekateri od vas mojstrov fajn pomagajo :)
Hvala
Bi mogoče lahko rekli, da je tudi ključ kakšnega bolšega avtomobila prenosljivi medij, saj le ta skriva v sebi veliko podatkov o celem avtomobilu?
Dejte še mal pomislit, rad bi fajn naredil tole stvar, pa sn prepričan da mi lahko nekateri od vas mojstrov fajn pomagajo :)
Hvala
Nejc Pintar ::
ja, tudi to so prenosljivi mediji. Prenosljiv medij je vsaka stvar ki nosi neke podatke, tukaj lahko šteješ tudi luknjane kartice, ali pa celo časopisni papir, samo to potem ni več digitalni.
Lahko je biti prvi, če si edini!
...a se bom zmotil, če bom avdio in video kasete omenil kot prenosljivi medij, ki je v zatonu zaradi DVD-jev in CD-jev?
Kaj pa pravite na prihodnost prenosljivih medijev?....v katero stran se bodo razvijali? (vedno večje pomnilniške kapacitete in fizično čedalje manjši ?)
Lp
Kaj pa pravite na prihodnost prenosljivih medijev?....v katero stran se bodo razvijali? (vedno večje pomnilniške kapacitete in fizično čedalje manjši ?)
Lp
Nejc Pintar ::
tudi kaseta je prenosljivi medij.
Drugače pa IMO vedno večje kapacitete, dokler ne bodo broadband povezave dovolj široke za zamrtje njih samih
Drugače pa IMO vedno večje kapacitete, dokler ne bodo broadband povezave dovolj široke za zamrtje njih samih
Lahko je biti prvi, če si edini!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Preprečevanje dostopa do USB in DVDOddelek: Programska oprema | 562 (434) | darexx |
» | Kam so šli vsi Blu-Rayi? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Optične enote / mediji | 9771 (7388) | kuglvinkl |
» | cerifikat za klik nlb (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8721 (7640) | solatko |
» | Outlook express in shranjevanje prispele pošteOddelek: Programska oprema | 1844 (1717) | Rokic |
» | Inštalacija programov za mobOddelek: Mobilne tehnologije | 904 (808) | TRIROG |