» »

Win XP Dial up Arnes

Win XP Dial up Arnes

~Panter~ ::

OK, mam eno čudno težavo.Na net se mi noče povez z arnesam, se mi pa poveže z volja.net, pa še to ne čist zmeram, dons dopoldne naprimer se za nobeno ceno ni hotu gor povezat. Za arnesa mi napiše da kao ne more dosečt computera, včasih pa mi za obe piše sam dialing, zgodi se pa prov nč. Za volja net mam naštiman sam user name pa passvord, pr arnesu sm pa štimou tud dns adrese, pa tist sranje, probou sm pa tud avtomatsko pa nč ne pomaga.Kakšna ideja?:\

Tomi ::

Katere XP pa imaš?
Ker meni dela Arnes lepo brez DNS-ov, samo treba je prav nastaviti modem ( enako kot v Win9x ali Win2k ).
metrodusa.blogspot.com

~Panter~ ::

Hvala.Arnes mi že dela.Ostaja mi sam še problem, kt se včasih noče nikamor povezat, kukr da ne bi modema najdu, al pa da linije nebi blo. Sicer trenutno vse dela ok, sam dopoldne mi ni hotl na net.

ToniT ::

A maš mogoče eksterni modem, ki ga vklopiš šele takrat, ko se želiš povezati na Net?

_Mare_ ::

Zgleda je res neki s temi externimi modemi, ker men isto (ne)dela. Tko morm zmiri prej zalaufat Add hardware wizard.
Razen če modem uklopm tkrt ko pržgem comp., pol pa dela.

Kaboom ::

ni težko opazit da externe modeme windowsi ne najdejo če niso bili vklopljeni ko si se prijavil v XPje... sicer nisem ziher da vem kaj jim to koristi, da na začetku izklopijo naprave ki jih ni, ker to na začetku traja dlje, verjetno pa izboljša stabilnost ko poskušajo potem uporabit napravo ki je ni na računalniku, zakompliciral, ampak tako je. to bi se moglo dat nekje overridat...
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.

andrej ::

temu se rece Plug and Play!

kako naj OS ve, da si ti samo izklopo modem in ne popolnoma odstrano? Ce naprave na najde potem nima smisla zaganjat driverjev...

miranpozar ::

ARNES dostikrat ne deluje! Lahko, da sploh ni problem pri tebi.

Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
11952554 (24304) simone
»

Simobil-Gprs (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
11413039 (7801) [_MW_]