Forum » Elektrotehnika in elektronika » Frekvenčni regulator strober fch-g 1025
Frekvenčni regulator strober fch-g 1025
SLOwMAN ::
Lep pozdrav vsem na forumu.
Imam en problem. V roke sem dobil frekvenčni regulator za ac motorje. Rad bi ga nastavil da bi z zunanjim stikalom določal smer vrtenja, s potencimetrom pa določav frekvenco. Pri tem je problem da je treba nastavit celo paleto parametrov, tu mi pa zašteka. Če ma kdo izkušnje s takimi zadevami ga vljudno prosim če mi lahko kakorkoli pomaga. Vsak nasvet je dobrodošel. Če bi kdo zadevo usposobil bi ga finančno nagradil za trud. Za odgovore oziroma pomoč se že vnaprej zahvlajujem.
Imam en problem. V roke sem dobil frekvenčni regulator za ac motorje. Rad bi ga nastavil da bi z zunanjim stikalom določal smer vrtenja, s potencimetrom pa določav frekvenco. Pri tem je problem da je treba nastavit celo paleto parametrov, tu mi pa zašteka. Če ma kdo izkušnje s takimi zadevami ga vljudno prosim če mi lahko kakorkoli pomaga. Vsak nasvet je dobrodošel. Če bi kdo zadevo usposobil bi ga finančno nagradil za trud. Za odgovore oziroma pomoč se že vnaprej zahvlajujem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VirtualDub za začetnike (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 15077 (8483) | Revenant |
» | CATALINA_OPTS environment variableOddelek: Programiranje | 1352 (1214) | xsenon |
» | Daljinec za računalnikOddelek: Strojna oprema | 4186 (3832) | roli |
» | FSB in ... (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3767 (3206) | morphling1 |
» | Postavitec forumaOddelek: Omrežja in internet | 1731 (1495) | iBojan |