Forum » Pomoč in nasveti » Laptop in zatikanje
Laptop in zatikanje
rockytmin ::
Imam Sony laptopa (P4 2Ghz, 512 MB, 40GB disk, Radeon 7500...). Recimo se začnem gledat en film. Recimo prvih pet minut vse OK, nato pa slika začne krcati, zvok je pa OK. Nato po določenem času (npr. 3min) slika spet dohiti zvok in je spet užitek gledati film. A kaj ko se to po nekaj minutah spet ponovi... In spet in spet...
Imam kaspersky 5, Spybot, Adaware... vse čisto. Memtest sem gnal do 700% in ni dobil errorja. S TuneUP Utilities 2006 sem očistil register in ostale navlake. Formatiral sem ga recimo 2 tedna nazaj.
Kje kak nasvet, kaka nastavitev, kaka zvijača :)) ??
LP, Rok
Imam kaspersky 5, Spybot, Adaware... vse čisto. Memtest sem gnal do 700% in ni dobil errorja. S TuneUP Utilities 2006 sem očistil register in ostale navlake. Formatiral sem ga recimo 2 tedna nazaj.
Kje kak nasvet, kaka nastavitev, kaka zvijača :)) ??
LP, Rok
Airskull ::
če gre za divx oz xvid potem si potegni z neta zadnji pack kodekov; ker player uporabljaš, pa kaj maš še vse zraven prižgano?
Every word of this is a lie, and my readers should put no trust in it at all.
rockytmin ::
OK, to sm dal samo kot primer. Recimo tudi kaj drugega mi dela isto - recimo igrice v flashu. Tudi visualisation v Winampu (tisti premikajoči stolpci) se zatikanjo...
Airskull ::
probi menjat driverje za grafično
Every word of this is a lie, and my readers should put no trust in it at all.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ugašuje, event viewer pravi Kernel-Power 41 IDOddelek: Pomoč in nasveti | 3099 (2380) | luka46 |
» | avdio/video programi povzročajo crash programa/sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 919 (838) | Jst |
» | Problem pri kopiranju fotkOddelek: Pomoč in nasveti | 952 (893) | Gregorh12 |
» | TV Tuner Cinergy 400 zvok utihne ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 845 (790) | -MiS- |
» | GeForceOddelek: Zvok in slika | 1273 (1069) | Huey P |