Forum » Pomoč in nasveti » Ali obstaja TV TUNER za v Notebook?
Ali obstaja TV TUNER za v Notebook?
Mitja187 ::
Zanima me ali obstaja tv tuner ki se ga da naknadno vgraditi v laptopa, da lah pol gledaš tv na laptopu...?
Le kaj si mislijo?!"$?=)
Mitja187 ::
ok , hvala a lah še kašn link , kje se da to kupiti....
Lp,Mitja
Lp,Mitja
Le kaj si mislijo?!"$?=)
DominusSLO ::
Tudi mene zanima kako je s temi eksternimi variantami. Ima kdo kakšne izkušnje? Še kakšen link?
tnx,LP
tnx,LP
Šimpanz ::
Nekaj časa sem uporabljal tega http://www.leadtek.com/multimedia/winfast_tvusb2_deluxe_1.html in je bi kar v redu. Dobiš pa ga tudi v Ljubljani.
mat11 ::
Potrebuješ TV tuner, ki ga boš prenašal z prenosnikom, ali bo ostajal skozi doma? Če bo ostajal doma, kupi tegale, na ebayu ga dobiš od 60 evrov naprej, kolikor pač imaš srečo.
Če ga misliš pa nositi z sabo, pa obvezno kupi manjšega in takega ki se bo napajal preko USB vtiča, pa obvezno mora biti USB2, recimo tegale:
Terratec 250, na ebayu od 28 evrov naprej, seveda plus poštnina, sam sem nabavil (ga še čakam), tegale: Terratec hybrid, ta je bil malce dražji, saj je ravnokar prišel na tržišče, prišel me je 124 evrov z poštnino.
Če ga misliš pa nositi z sabo, pa obvezno kupi manjšega in takega ki se bo napajal preko USB vtiča, pa obvezno mora biti USB2, recimo tegale:
Terratec 250, na ebayu od 28 evrov naprej, seveda plus poštnina, sam sem nabavil (ga še čakam), tegale: Terratec hybrid, ta je bil malce dražji, saj je ravnokar prišel na tržišče, prišel me je 124 evrov z poštnino.
mat
Dekinio ::
Tud jaz bi si omislil tole zadevco...seveda manjša je boljše je, ni pa sile, če je malce večji.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | wlan internetni radioOddelek: Zvok in slika | 2072 (1689) | Base-T |
» | Katero TV kartico kupiti!Oddelek: Kaj kupiti | 1594 (1367) | Robert_S |
» | Digitalna kabelska na računalnikuOddelek: Kaj kupiti | 2721 (2553) | SasoS |
» | Zvočna karta za domači studioOddelek: Zvok in slika | 2750 (2428) | wonderboy |
» | Katero mišOddelek: Kaj kupiti | 1910 (1499) | antonija |