» »

Ali obstaja TV TUNER za v Notebook?

Ali obstaja TV TUNER za v Notebook?

Mitja187 ::

Zanima me ali obstaja tv tuner ki se ga da naknadno vgraditi v laptopa, da lah pol gledaš tv na laptopu...?
Le kaj si mislijo?!"$?=)

trek@s ::

V notebook ne, imaš pa PCMCIA varianto ali pa USB2.0.

Šimpanz ::

Lahko uporabiš eksteni TV tuner.

Mitja187 ::

ok , hvala a lah še kašn link , kje se da to kupiti....
Lp,Mitja
Le kaj si mislijo?!"$?=)

Jakka ::

Ena od možnosti so tunerju podjetja avermedia, ki jih uvaža in prodaja podjetje EC.

DominusSLO ::

Tudi mene zanima kako je s temi eksternimi variantami. Ima kdo kakšne izkušnje? Še kakšen link?
tnx,LP

Nekaj časa sem uporabljal tega http://www.leadtek.com/multimedia/winfast_tvusb2_deluxe_1.html in je bi kar v redu. Dobiš pa ga tudi v Ljubljani.

mat11 ::

Potrebuješ TV tuner, ki ga boš prenašal z prenosnikom, ali bo ostajal skozi doma? Če bo ostajal doma, kupi tegale, na ebayu ga dobiš od 60 evrov naprej, kolikor pač imaš srečo.
Če ga misliš pa nositi z sabo, pa obvezno kupi manjšega in takega ki se bo napajal preko USB vtiča, pa obvezno mora biti USB2, recimo tegale:
Terratec 250, na ebayu od 28 evrov naprej, seveda plus poštnina, sam sem nabavil (ga še čakam), tegale: Terratec hybrid, ta je bil malce dražji, saj je ravnokar prišel na tržišče, prišel me je 124 evrov z poštnino.
mat

Ravno danes sem na bolhi zasledil oglas http://www.bolha.com/oglas1393852

Dekinio ::

Tud jaz bi si omislil tole zadevco...seveda manjša je boljše je, ni pa sile, če je malce večji.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

wlan internetni radio

Oddelek: Zvok in slika
82072 (1689) Base-T
»

Katero TV kartico kupiti!

Oddelek: Kaj kupiti
111594 (1367) Robert_S
»