Forum » Omrežja in internet » VDSL
VDSL
Hammer123 ::
V mrežo bi povezali dva računalnika prek enega routerja, pa me zanima če se to sploh da, ker sem slišal da se zaradi VDSL-ja to neda.
Tukaj se nahaja temačna luknja v mojih možganih!
In kateri router bi bil soliden da tako povezavo(seveda ne gre pozabiti p2p,...)?
Lp!
Tukaj se nahaja temačna luknja v mojih možganih!
In kateri router bi bil soliden da tako povezavo(seveda ne gre pozabiti p2p,...)?
Lp!
PaJo ::
Zakaj pa se na vDSL-jem ne bi dalo delat z routerji? Kolikor T2 obljublja bo uporabnik dobil direkten Ethernet priklop, katerega pa podpirajo prav vsi routerji, tako da je tvoja bojazen odvec.
Kateri router kupit? Na to temo si malo poisci, bilo je ze zelo dosti predebatirano, nekako pa obvladuje mnenje, da so najbolj zazeljeni Linksys in Asus wlan routerji.
Kateri router kupit? Na to temo si malo poisci, bilo je ze zelo dosti predebatirano, nekako pa obvladuje mnenje, da so najbolj zazeljeni Linksys in Asus wlan routerji.
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
fizolcek ::
Bi pa opozoril, da malokateri router za domaco uporabo podpira hitrosti do/nad 10Mbps med WAN in LAN portom, tako da se ne cudit ce ne bos dosegal polne hitrosti ce bos vzel 10Mb ali vec paket in uporabljal router.
fizolcek ::
Na strani tomsnetworking imajo dosti testov usmerjevalnikov, testirajo tudi Routing performance, tako da poglej kaj ponujajo nase trgovine, potem pa preveri, ce imajo test in kako se je zadeva obnesla. Recimo Linksys WRT54GS, ki se dobi tudi pri nas, doseze celo 30Mbps, je pa verjetno tudi zato 2x drazji od raznih Asusov in Belkinov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri router? (strani: 1 2 3 4 … 130 131 132 133 )Oddelek: Kaj kupiti | 1303246 (105) | hojnikb |
» | Priporočljiva hitrostOddelek: Omrežja in internet | 3676 (2586) | opeter |
» | linksys wrt54gl najboljša dodatna antenaOddelek: Pomoč in nasveti | 3012 (2749) | Dr Lex |
» | Nov paket optike pri T-2 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 23121 (12678) | amigo_no1 |
» | kabelski internetnet VS. ADSL (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7201 (5522) | Soprano |