Forum » Pomoč in nasveti » IBM 15GB 7200RPM -->BAD SECTORS
IBM 15GB 7200RPM -->BAD SECTORS
Ashrack ::
Disk je star skoraj 1leto! In do vceraj nisem imel z njim nobenih problemov! Ko mi je pa na vsem lepem začel škrtat po disku!Zato sem zagnal NDD->SURFACE TEST;:!In zdaj se mi novi BAD SECTORJI pojavljajo! Vceraj sem jih imel okrog 10 dons jih imam že 15! Zanima me, ker imam še garancijo v MEGAHITU ce jo je možno uvelljavit???
....
Sponka ::
Ja valjda ... cela serija 15 in 20Gb IBM DPTA diskov je bila zanic. Mi smo nabavili 3 po 20Gb (januarja 2000) in prejsnji teden je crknil se zadnji (vem pa se za dva cloveka, katerima sta sla enaka model diska). Uveljavi garancijo.
b.
Dodatek: ti diski imajo 3 leta garancije :-))
b.
Dodatek: ti diski imajo 3 leta garancije :-))
miranpozar ::
Imamo iste izkušnje kot Sponka.
Toda naj dodam, da se v SLO prodajajo vglavnem IBM diski, tako da je logično, da obstaja tudi večje število defektnih (absolutno gledano).
Toda naj dodam, da se v SLO prodajajo vglavnem IBM diski, tako da je logično, da obstaja tudi večje število defektnih (absolutno gledano).
Ashrack ::
Zdaj sem ga vrnil v MEGAHIT in doplačal še 15kSIT in zdaj sem ponosen lastnik IBM 40GB 7200 IJ35...
....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri trdi disk za nakup mi priporočate? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9447 (6402) | dela |
» | Seagate 120Gb chip na kontrolerju se greje kot roštiljOddelek: Strojna oprema | 1235 (981) | Matek |
» | Spet IBM diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1021 (737) | Neo32 |
» | kako vidim a je to IC35 ali ne??Oddelek: Pomoč in nasveti | 819 (647) | Sponka |
» | nategovanje slovencev in slovenkOddelek: Loža | 2107 (1666) | whatson |