» »

kako vidim a je to IC35 ali ne??

kako vidim a je to IC35 ali ne??

su37 ::

Zanima me kako vam piše na disku - oznaka za model IC35.
Kupil sem si ga, zdej pa ugotavljam da to oznako vidim le na računu, na disku pa te oznake ni nikjer,pač pa mi piše DPTA - 372050.
Narejen je pa na Tajski in ne na Madžarskem. Zdej sem pa mal v dvomih ali je to res disk ki sem ga naročil, ali je pa ta IC 35 le zgolj trgovsko ime, ter da je pravi model ta ki sem ga napisal.
:O

ChiefThunder ::

kva ti pa napiše, takoj ko se računalo zažene?

ja... torej; sem šeu gledat na ibm, sam še neki povej... kolk velik je disk?

drugače pa tukaj maš link pa prever kere model ponuja dotična serija- tukaj. Kokr boš vidu je tvoj model tud notr... ja šit tole...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

kockish ::

IC35 pise na samem disku in pa tudi v winsih...

su37 ::

Ja takole je, glih ugotavljam da so mi poturili en starejši model, in sicer zdej sem vidu da je oznaka za 20Gb IC53 naslednja: serija Desk star 60GXP -IC35L020AVER07 moja oznaka pa je Desk star 34GXP DPTA- 372050
Kaj mislite, se splača zatežit?? Jaz mislim da se a ne, če je roba druga kot piše na računu, oziroma če sem plačal najnovejši model.;((;((

||_^_|| ::

Definitivno pejt takoj zatežit nazaj!!!

Paramedic ::

Kaj pa če je tisti, ki si ga dobu boljši? >:D
End transmission.

VASkO ::

ne more bit boljsi, IC35 je najhitrejsa serija IBM diskov

Milko ::

Me prov zanima kje si kupu ta disk. Jst sem mel namrec tud komplikacije ravno z IBMovim IC35 40GB 7200 ATA 100 diskom. So bli gor bad sektorji...pa so mi tezil, da to ni tovarniska napaka itd...lepo prosim, po 1 dnevu in sam po instalaciji winsow se mi pac ne morjo pojavt bad sektorji. Pol sem reku, da mi morjo zamenat pa pika! Caku sem 14 dni, ker kao diska niso mel na zalogi..bla bla bla...pol sem pa fotru reku naj poklice in glej ga :) disk je prsu v roku pol ure :) se isti dan je bla masina zrihtana :) se poklical so, ce zelim, da mi ga razdelijo in kako :))

roscha ::

No odlično, zdaj pa lahko še napišete v katerih firmah so taki lopovi. Malo negativne reklame nikoli ne škoduje :). Bo folk vsaj vedel kam NE hodit kupovat oziroma če že, vsaj bit maksimalno previden.

by!

AtaStrumf ::

Jaz imam IC35 in to je za 60 GXP isto kot je bilo DTLA za 75 GXP. Pač malo bolj enostavno ime, lažje za zapomnit in piše povsod (na disku, v BIOS-u,...) Pojdi nazaj in jim še kakšen zob ven zbi lopovom!

su37 ::

Spoštovana gospoda, to se je zgodilo v Megahitu, zdej a je to blo namenoma al nenamenoma pa ve sam bog. Oni bodo sicer rekli da slednje.
Vsekakor bom za tole mal zatežil a ne.
Hvala za vaše izkušnje in predloge.

Sponka ::

Nekaj mi ni jasno ... Vsaka spodobna firma ti na racun (ali dobavnico) poleg artikla kot je disk napise tudi tocno oznako in serijsko stevilko.

Kaksna firma je to, ki tega ne pocne???
Spodobna ze ne :-]

b.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kolikim je umrlo IBM IC7 40Gb diskov? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Strojna oprema
19311333 (6961) ChiefThunder
»

Umiranje IBM-ovih diskov

Oddelek: Strojna oprema
252290 (1346) windy
»

kateri disk kupiti

Oddelek: Kaj kupiti
483166 (2358) MadMax
»

IBMov disk

Oddelek: Pomoč in nasveti
312301 (1646) Andor
»

disk IBM ali...

Oddelek: Kaj kupiti
10857 (640) Malecky

Več podobnih tem