Forum » Pomoč in nasveti » Reinstall SAMO WMP8
Reinstall SAMO WMP8
Paramedic ::
Že trikrat sem sveže inštaliral Winse XP, ker mi vsakič po nekaj časa WMP8 preneha delovati. Takoj ko zaženem WMP8 mi že kr se sesuje. Pa me zanima, če bi se dalo samo njega reinstallat, ker update (navrhnja inštalacija) Winsev ne pomaga.
Tokrat mi je WMP8 prenehal poslušnost, ko sem za *.mov file naredil Open With... od takrat ne dela več.
Imam pa gor tudi Plus! in gonilnike za raid kontroler (ne pomagajo MS-ovi nič bolje) in detonatorje za XP. Mislim, da tadva nista nič kriva.
HELP!
Tokrat mi je WMP8 prenehal poslušnost, ko sem za *.mov file naredil Open With... od takrat ne dela več.
Imam pa gor tudi Plus! in gonilnike za raid kontroler (ne pomagajo MS-ovi nič bolje) in detonatorje za XP. Mislim, da tadva nista nič kriva.
HELP!
End transmission.
Tr0n ::
Probaj pognat in uporabljat WMP6.4, ki se prav tako instalira zraven. Nahaja se @ "\Program Files\Windows Media Player\mplayer2.exe".
Ja ampak js bi rad zrihtu 8-ko.
Zdej sem še neki ugotovil: če film ali mp3/wma odprem z desnim klikom in ukazom Open, potem mi predvaja in lahko poslušam in gledam. Ko pa zaprem WMP8, pa napiše napako v enem dll-ju. Če pa uporabim Play, se pa sesuje že kr ob zagonu WMPlayerja.
Zdej sem še neki ugotovil: če film ali mp3/wma odprem z desnim klikom in ukazom Open, potem mi predvaja in lahko poslušam in gledam. Ko pa zaprem WMP8, pa napiše napako v enem dll-ju. Če pa uporabim Play, se pa sesuje že kr ob zagonu WMPlayerja.
End transmission.
A mogoče vsaj kdo ve kdaj pride ven WMP8 kot kompletna instalacija, da bi js lahko dal reinstall komponent.
Ze dva tedna (od zadnje ponovne instalacije XP) se mi MP sesuje malo za tem ko kliknem nanj. e koga zanima Event Viewer:
Ze dva tedna (od zadnje ponovne instalacije XP) se mi MP sesuje malo za tem ko kliknem nanj. e koga zanima Event Viewer:
Faulting application wmplayer.exe, version 8.0.0.4477, faulting module msisam11.dll, version 4.0.3428.1, fault address 0x00008d86.
End transmission.
Ponovna obnovitev teme, v upanju, da kdo že ve :)
Torej WMP 8 se mi sesuje, če odprem muziko/film z Play; če dam Open, pa deluje, vendar če potem, ko imam WMP 8 prižgan, izberem npr. Media Library, se sesuje.
Dosti je takih for pr katerih se kar sesuje.
A bi blo bolje to ponovno vprašat, ko izide WinXP?
Torej WMP 8 se mi sesuje, če odprem muziko/film z Play; če dam Open, pa deluje, vendar če potem, ko imam WMP 8 prižgan, izberem npr. Media Library, se sesuje.
Dosti je takih for pr katerih se kar sesuje.
A bi blo bolje to ponovno vprašat, ko izide WinXP?
End transmission.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WinXP SP1Oddelek: Programska oprema | 1213 (971) | BaRtMaN |
» | Outlook Express problemOddelek: Programska oprema | 1146 (964) | StratOS |
» | XP + user accountOddelek: Operacijski sistemi | 971 (847) | DarkWIng |
» | Windows Media Player 8 samo v Windows XPOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 2933 (2933) | andrej |
» | Win XP beta 2 finalOddelek: Operacijski sistemi | 1395 (1079) | Yohan del Sud |