Forum » Izdelava spletišč » Free server
Free server
wodan ::
Pozdravljeni!
Registriral sem ze domane name, zanima me, kdo mi lahko hosta stran zastonj, ne da bi nosil njegovo domeno(geocities.com/blablabla,...), torej da bi imel svojo domeno(blablabla.eu.tt.->npr.)
Hvala!
Registriral sem ze domane name, zanima me, kdo mi lahko hosta stran zastonj, ne da bi nosil njegovo domeno(geocities.com/blablabla,...), torej da bi imel svojo domeno(blablabla.eu.tt.->npr.)
Hvala!
mte ::
kaj res ne znaš malo pregledati na forumu kaj že obstaja? teh tem je bilo že milijon, ena je celo ODEBELJENA na začetku med glavnimi temami. Res moraš bit pameten da ugotoviš da so odebeljene teme tam z namenom...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 11. Kako optimiziramo spletne strani za čim višjo uvrstitev na sezname iskalnikov?Oddelek: Izdelava spletišč | 2371 (1823) | MrBrdo |
» | Facebook popravil izbris piškotkov po odjaviOddelek: Novice / Zasebnost | 10793 (9097) | [D]emon |
» | začetki programiranjaOddelek: Programiranje | 7294 (5369) | Mavrik |
» | gmail - obupno trapast (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7829 (6388) | Tody |
» | Irc...kako dobiti tak ident?Oddelek: Omrežja in internet | 2301 (1908) | NevarHere |