Forum » Izdelava spletišč » PHP napaka
PHP napaka
Nekdo386 ::
Pozdravljeni!
ko mi je končno uspelo nastavit php pa vse to ko treba sem download php-nuke 7.7 in ko grem na 127.0.0.1 mi na portalu najprej javi eno napako potem pa drugo ko grem v admin.
napaki sta:
Notice: Undefined variable: aid in d:\easyphp1-8\www\admin.php on line 16
Notice: import_request_variables(): No prefix specified - possible security hazard in d:\easyphp1-8\www\mainfile.php on line 64
kaj moram spremenit?
Hvala
ko mi je končno uspelo nastavit php pa vse to ko treba sem download php-nuke 7.7 in ko grem na 127.0.0.1 mi na portalu najprej javi eno napako potem pa drugo ko grem v admin.
napaki sta:
Notice: Undefined variable: aid in d:\easyphp1-8\www\admin.php on line 16
Notice: import_request_variables(): No prefix specified - possible security hazard in d:\easyphp1-8\www\mainfile.php on line 64
kaj moram spremenit?
Hvala
Fuck The Podpis
pivmik ::
"Notice" so smo neka obvestil da nekaj ne stima ampak, da lahko deluje vseeno normalno.
Notice (čeprav NI priporočeno) lahko izklopiš v php.ini datoteki.
"Notice" so ponavadi rezultat 'slabega' oz. 'nepravilnega' programiranja.
Notice (čeprav NI priporočeno) lahko izklopiš v php.ini datoteki.
"Notice" so ponavadi rezultat 'slabega' oz. 'nepravilnega' programiranja.
LP, Gregor GRE^
Picnic a pol drugim k bodo pršli an ta portal tud to pisalo?
kje pa to lahk onemogočim če mi lahko prosim poveš?
Hvala
kje pa to lahk onemogočim če mi lahko prosim poveš?
Hvala
Fuck The Podpis
pivmik ::
Če si upravitelj strežnika spremeni php.ini datoteko, poišči niz "novice".
Da se pa spremenit nastavitev tudi preko ene funkcije v phpju:
http://si.php.net/error_reporting
Da se pa spremenit nastavitev tudi preko ene funkcije v phpju:
http://si.php.net/error_reporting
<?php // Turn off all error reporting error_reporting(0); // Report simple running errors error_reporting(E_ERROR | E_WARNING | E_PARSE); // Reporting E_NOTICE can be good too (to report uninitialized // variables or catch variable name misspellings ...) error_reporting(E_ERROR | E_WARNING | E_PARSE | E_NOTICE); // Report all errors except E_NOTICE // This is the default value set in php.ini error_reporting(E_ALL ^ E_NOTICE); // Report all PHP errors (bitwise 63 may be used in PHP 3) error_reporting(E_ALL); // Same as error_reporting(E_ALL); ini_set('error_reporting', E_ALL); ?>
LP, Gregor GRE^
Lej sorri sam neki mi še ved ni jasno. Kaj spremenim v php.ini, in kam vpišem tisto kodo ki si mi jo dal?
Ej sori sam ni mi jasno res
Ej sori sam ni mi jasno res
Fuck The Podpis
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Izdelava spletišč | 252207 (26872) | miko22 |
» | bbpress adminOddelek: Izdelava spletišč | 939 (813) | bole80 |
» | [PHP] Nedelujoči mail()Oddelek: Programiranje | 1496 (1366) | Miko55 |
» | Php register/login problemOddelek: Izdelava spletišč | 2741 (2152) | keworkian |
» | napaka pri instalaciji forumaOddelek: Izdelava spletišč | 1386 (1216) | no_use4 |