Forum » Kaj kupiti » iPod With Video - Tudi težave s praskami?
iPod With Video - Tudi težave s praskami?
HaNa_Mm ::
Prebrala sm temo o iPodu nano in o tem kako hitr se opraska.. Zanima me, če kdo mogoče ve kako je z novim iPodom? A so odpravl to težavo.. A če ga maš vedno v ovitku oz torbici je uredu?
Pa še to.. A je sploh vredn nakupa?
HaNa
Pa še to.. A je sploh vredn nakupa?
HaNa
TribesMan ::
Problem je v tem, da v je zaenkrat v Evropi zadeva dejansko nedobavljiva... v Sloveniji pa sploh. Tko da ce pocakas kaksen mesec bi se znalo zgodit da bomo tudi v sloveniji ugledali kakega iPoda. Kokr sem pa bral reporte iz amerike je material popolnoma isti, tko da so tezave verjetno enake. Bo pa zascitna torbica zagotovo preprecila poskodbe.
Sploh pa ce izberes belega ti problemi niso tako pereči.
LP
TribesMan
Sploh pa ce izberes belega ti problemi niso tako pereči.
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
njord ::
naj ti odgovorim na vprašanje.
jaz imam nano-ta že dober mesec. zelo pazim, da ga ne dam v žep skupaj s ključi :D je že malo spraskan, praske se vidijio če ga obrneš tako proti svetlobi.nosim ga normalno v kavbojkah v bundi v torbi, skratka povsod ;) kupil sem si črnega, ki je itak najbolj dovzeten za praske. za enkrat sem še vedno zadovoljen in mi sploh ni žal za nakup. je pa res, da trenutno razmišljam o nakupu ene zaščite. ne vem še, ali bo to shield 18 ali bo to kar usnjena torbica v obliki denarnice. prva varianta je vsekakor daleč najboljša za zaščito, saj je popolnoma zaščiten pred praskai, le problem je v tem, da potem ni več tako majhen ;) ... druga varianta je zelo fensi šmensi in uporabna, saj zraven zatakneš lahko še mal keša pa kakšen dokument ala osebna in kartico :D ... bi bil pa zelo vesel, če mi kdo lahko kaj priporoči oz. pove kako je sam poskrbel za zaščito svojega ipod-a.
jaz imam nano-ta že dober mesec. zelo pazim, da ga ne dam v žep skupaj s ključi :D je že malo spraskan, praske se vidijio če ga obrneš tako proti svetlobi.nosim ga normalno v kavbojkah v bundi v torbi, skratka povsod ;) kupil sem si črnega, ki je itak najbolj dovzeten za praske. za enkrat sem še vedno zadovoljen in mi sploh ni žal za nakup. je pa res, da trenutno razmišljam o nakupu ene zaščite. ne vem še, ali bo to shield 18 ali bo to kar usnjena torbica v obliki denarnice. prva varianta je vsekakor daleč najboljša za zaščito, saj je popolnoma zaščiten pred praskai, le problem je v tem, da potem ni več tako majhen ;) ... druga varianta je zelo fensi šmensi in uporabna, saj zraven zatakneš lahko še mal keša pa kakšen dokument ala osebna in kartico :D ... bi bil pa zelo vesel, če mi kdo lahko kaj priporoči oz. pove kako je sam poskrbel za zaščito svojega ipod-a.
SloMusty ::
Imam ipoda 5 generacije...30gb belega... za dodatnih 20$ sem nabavo še gumjsato ohišje(prevleko), ki ima tudi plastično zaščito za ekran... tako da ni problema...
ohišje je praktično, saj ipod drsi iz roke če ni v ohišju (delelina 10,5mm) brez ohišja...
tako da jaz to priporočam
lp
ohišje je praktično, saj ipod drsi iz roke če ni v ohišju (delelina 10,5mm) brez ohišja...
tako da jaz to priporočam
lp
Freestyle wind riders!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 100 milijonov prodanih iPod-ov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 8178 (6217) | frikec() |
» | iPod nanoOddelek: Zvok in slika | 1840 (1578) | robbe |
» | Novi produkti iz Apple-ovih logov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 11747 (9941) | BladE_ |
» | iPod Nano dovzeten za praskeOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 6908 (5305) | Nejc Pintar |