Forum » Navijanje » OCZ Booster vprasanje
OCZ Booster vprasanje
GaS ::
Zanima me, ce je kdo to stvar ze probavu na DFI LP UT NF3 plati. Ker je ni med podprtimi. Ne zdi se mi nevemkok zanesljiva tale zadeva. Za Chaintech-ove nf3 plate na tej strani pise, da bo delovalo le ce mas samo en modul. Pa se to do 3.4V, in ne 3.9, kot naj bi bil sposoben. Namrec imam Ultra-X rame, in mi zdej delajo samo na 220MHz. Kje je še 250.. Razen ce ima kdo kaksno boljso idejo. Sem dal dol en mod BIOS, ki ti da moznost do 4V, vendar je pomoje kaksen fizicen mod potreben na plati. Ker karkoli sem dal nad 3.1V (kolikor je max na tej plati), je bilo zmeram 3.12-3.16V. Kaksen nasvet?
zbogi ::
preverjeno dela do 3.6v, za 4v mod, ti sam bios ne bo pomagal, najd na netu če obstaja mod, ko ti omogoča napajanje ramov iz 5v linije.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zbogi ()
Aha no ql. To sem zelel slisati. A deluje za dva modula, al dela z 3.6V samo za eno palcko? Ker mam 2x512 sevede. Drugace je pa mod opisan na tej strani.
Ne, zanima me ce Booster dela za dva modula Pa ce mi bo potem ta napetost recimo 3.4V pripomogla rame furat na 250?
zbogi ::
ja dela booster za 2 modula, torej duall channel, in ultra-x bi kr mogl it 250, pri tam 3.4-3.5v, če jih ustrezno hladiš.
Pyr0Beast ::
BTW, koliko si dal za rame ??
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Kaj nej naredim, da mi bo Booster delal na v slotu1?Ker men dela se slabse kot ce bi bil brez njega. Namrec rami mi ne gredo niti do 220. Hocem rect, da v slotu 2,3 ne delajo dobro. A dam obicni bios gor? A je mozn da ga to kej zeza? Ker v 2 ali 3 slotu pa ne morm dat notr boosterja, ker je potenciometer prevelik, plus da so hladilna rebra predebela, da bi mel vse zapolnjeno.. Kaj nej nardim??
Black Metalc ::
Hja no, tale booster je men zlo sumliva zadeva. Sam sem ga tudi imel, pol sm ga pa kr nazaj poslal ker z njim nisem nic pridobil. Ko sem svoje rame testiral na n-force 4 (dfi pri 3.1V) so sli do 240 2 2 2 5, na moji n-force 3 pa tud z boosterjem (vse do 3.4V) niso sli niti 200 2 2 2 5. Tako da ne se nadejat ne vem kaksnih rezultatov, da ne bos na koncu razocaran. Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Black Metalc ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DFI NF 4 & Twinmos Speed Premium novosti (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Navijanje | 43890 (19567) | sirotka |
» | Geil UltraX PC 3200 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Navijanje | 10291 (7215) | b0r1s |
» | Mushkin Redline (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Navijanje | 10671 (6991) | WhiteWolf |
» | what tha f... is burn in (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Navijanje | 11104 (7595) | KrCbelca |
» | A64 in voltaža ramaOddelek: Navijanje | 1301 (967) | GUFY |