» »

Forum

Forum

Dinko ::

zanima me kako ( S katerimi programi (za Linux)) izdelati stran . in na tej strani pa bi imeli tudi forum. in galerijo slik


rabil bi cim vec informacij
Dinko

mte ::

precej zahtevne želje za tvojo prvo stran - verjetno ti bo uspelo ampak bo izgledalo precej bogo, če boš hotel nekaj spackat v doglednem času in s predpostavko da o xhtml, css in php ne veš ničesar.
v seznamu odebeljenih tem na forumu imaš tudi eno tako ki jo ti rabiš. A je težko pogledat? Saj odebeljeno pomeni, da je stvar poudarjena, ali ne?
lp

Skrat ::

Kot je na malo bolj osoren nacin (no ja, vcasih to pomaga >:D) rekel ze mte si za zacetek preberi Uvod v izdelavo spletnih strani in si poglej koristne povezave znotraj prvega posta v tej temi. Nadaljujes lahko tudi v ostalih odebeljenih temah na vrhu tega oddelka ( Izdelava spletišč), predvsem Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali..

Kmalu bos ugotovil, da zadeva verjento ni tako preprosta, kot si jo zelel predstaviti v tvojem vprasanju. Predvsem spletna stran ni nek .exe ki bi ga nasel nekje na straneh s torrenti in instaliral z dvoklikom. In najpogosteje uporabljen programski pripomocek pri izdelavi spletnih strani je verjetno se vedno povsem obicajen, od operacijskega sistema povsem neodvisen urejevalnik besedila v eni izmed njegovih mnogoterih reinkarnacij.

Ko se bos malo razlgedal po cudovitem svetu spletnih tehnologij ti bo pa tukaj vsekakor na voljo najboljsa mozna pomoc pri vseh mogocih in nemogocih tezavah, na katere bos naletel.
Free software is a matter of liberty, not price.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[+/-]Kritika NOVIC (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Slo-Tech
49145906 (21173) CaqKa

Več podobnih tem