Forum » Igre » 3D igre v NT-jih
3D igre v NT-jih
Reycis ::
Ravno danes sem pogledal članke in opazil spet enega na temo optimiziranja iger v NT-jih. Imam en manjši problem s 3D igrami v NTjih. Kadar kej bolj intenzivno berejo iz diska se slika za delček sekunde (ali pa kar celo sekundo) kar ustavi. Tega problema v Win98 nisem imel. Imam še kar spodoben hardware. Duron@900, ELSA erazor TNT2 m64, 128 rama, letoinpol star 8 gb disk, ki uporablja UDMA33. Vem da NTji niso ravno najbolj igralniški sistem, vendar pa je zadeva res absurdna, da ti pri NFS mal frizne slika pol si pa že nekje zabit v eno skalo. Ima kdo kako idejo?
andrej ::
probaj dobit kaksne nove driverje za graficno kartico
Druga stvar, ki bo verjetno bolj pomagala pa je, da potegnes dol kaksne nove gonilnike za EIDE vmesnik na tvoji plati. Za Intelove chipsete obstajajo, za tvojo plata pa ne vem - malo poglej...
Druga stvar, ki bo verjetno bolj pomagala pa je, da potegnes dol kaksne nove gonilnike za EIDE vmesnik na tvoji plati. Za Intelove chipsete obstajajo, za tvojo plata pa ne vem - malo poglej...
andrej ::
tocno tako. w2k imajo vse kar imajo NT4 ob tem pa so se malo bolj stabilni in vsebujejo stvari, ki jih NT4 ne podpirajo - recimo USB, FAT32, EFS, pravi Plug & Play, etc
ABX ::
Grafična smrdi,... spljoh v povezavi z KT133 in W2K.
Škoda da 3dfx ni več oni so vsaj delali delujoče grafične.
Škoda da 3dfx ni več oni so vsaj delali delujoče grafične.
bluehacker ::
Jaz tudi mislim da ne more biti nic narobe, win 2000 so OK, ceprav ima za igre boljso podporo win me.
I am here to kill all the unvorthy not-hackers
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Longhorn - minimalne zahteve in nekaj slik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 8440 (8440) | SunCell |
» | XP vs. 2k - hitrost (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4098 (3148) | BaRtMaN |
» | Win98 & Win NT dual bootOddelek: Pomoč in nasveti | 1123 (1089) | su37 |
» | Win SuxOddelek: Operacijski sistemi | 2775 (2129) | ahac |
» | winNT4.0 in win2000 v eni skatliOddelek: Pomoč in nasveti | 1480 (1404) | andrej |