» »

3D igre v NT-jih

3D igre v NT-jih

Reycis ::

Ravno danes sem pogledal članke in opazil spet enega na temo optimiziranja iger v NT-jih. Imam en manjši problem s 3D igrami v NTjih. Kadar kej bolj intenzivno berejo iz diska se slika za delček sekunde (ali pa kar celo sekundo) kar ustavi. Tega problema v Win98 nisem imel. Imam še kar spodoben hardware. Duron@900, ELSA erazor TNT2 m64, 128 rama, letoinpol star 8 gb disk, ki uporablja UDMA33. Vem da NTji niso ravno najbolj igralniški sistem, vendar pa je zadeva res absurdna, da ti pri NFS mal frizne slika pol si pa že nekje zabit v eno skalo. Ima kdo kako idejo?

andrej ::

probaj dobit kaksne nove driverje za graficno kartico
Druga stvar, ki bo verjetno bolj pomagala pa je, da potegnes dol kaksne nove gonilnike za EIDE vmesnik na tvoji plati. Za Intelove chipsete obstajajo, za tvojo plata pa ne vem - malo poglej...

Senitel ::

Ja je razlika al maš NT-je, al maš pa Win2k. Win2k so dosti bolj prijazni do iger...

AndrejX ::

Ja, pa kaj še delaš z NT-ji. Vrž dol, pa zamenji z Windows 2000.

andrej ::

tocno tako. w2k imajo vse kar imajo NT4 ob tem pa so se malo bolj stabilni in vsebujejo stvari, ki jih NT4 ne podpirajo - recimo USB, FAT32, EFS, pravi Plug & Play, etc

Reycis ::

Res nisem bil natančen. Bom tokrat malo bolj. Imam NT 5.0 oz. za ram požrešne Win2000.

ABX ::

Grafična smrdi,... spljoh v povezavi z KT133 in W2K.
Škoda da 3dfx ni več oni so vsaj delali delujoče grafične.

MRB0rYS ::

Ja WIN2k ti nebo delal težav
b0rys

bluehacker ::

Jaz tudi mislim da ne more biti nic narobe, win 2000 so OK, ceprav ima za igre boljso podporo win me.:)
I am here to kill all the unvorthy not-hackers

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Longhorn - minimalne zahteve in nekaj slik (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Grafične kartice
1158440 (8440) SunCell
»

XP vs. 2k - hitrost (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
524098 (3148) BaRtMaN
»

Win98 & Win NT dual boot

Oddelek: Pomoč in nasveti
51123 (1089) su37
»

Win Sux