Forum » Zvok in slika » YAKUMO Hypersound Car - problemi
YAKUMO Hypersound Car - problemi

GTi ::
Po začetnem navajanju na nadležen pok ob izključitvi aparata (kar je zleda običajno zanj) mi je ta po treh mesecih med delovanjem kar naenkrat nehal vrteti/igrati glasbo iz CD plošče; na ekranu so se pojavile številke komadov, katere so se višale, kakor da bi preskakovali komadi navz-gor, ko pa sem hotel CD ploščo vzeti ven mi jo gizmo ni hotel dati in je ostala notri.
Ko sem (večkrat) odprl/nagnil čelno stranico in pritisnil tipko izvrzi ali mode (preklop iz radia na CD), da bi začela igrati glasba iz plošče pa se je za-slišalo nekako CVRČANJE in spet nič; plošča je ostala notri
Kaj sedaj storiti???
Ploščo bi morda lahko vzel ven s pinceto prevlečeno s selotejpom, da nebi opraskal CD-ja; lahko bi potegnil škatlo ven in jo resetiral vzadaj, če pa je šel pogon k vragu pol pa gre samo še na servis in na bolho
Če je že kdor-koli imel take probleme ga prosim za pomoč
Nasumarjeni
Ko sem (večkrat) odprl/nagnil čelno stranico in pritisnil tipko izvrzi ali mode (preklop iz radia na CD), da bi začela igrati glasba iz plošče pa se je za-slišalo nekako CVRČANJE in spet nič; plošča je ostala notri

Kaj sedaj storiti???
Ploščo bi morda lahko vzel ven s pinceto prevlečeno s selotejpom, da nebi opraskal CD-ja; lahko bi potegnil škatlo ven in jo resetiral vzadaj, če pa je šel pogon k vragu pol pa gre samo še na servis in na bolho

Če je že kdor-koli imel take probleme ga prosim za pomoč

Nasumarjeni

GTi ::
Avtoradio
Sem pa mislil, da ga že skoraj vsak pozna na slo-techu, saj se je poleti tu gor spraševalo kako se obnese.
Whatever, kupljen pa ni bil preko te strani ampak preko Com-shopa, ki pa ga zgleda ne prodaja več
Comtron MB sem poklical to soboto in tip na drugi strani mi ni znal pojasniti kaj bi lahko bilo vzrok napake oz. nedelovanja CD-enote in naj ga pač pošljem po pošti na servis, kar bom danes tudi storil, saj mi reset tipka, ki sem jo odkril spredaj, ko sem snel čelno ploščo ni naredila drugega kot zbrisala postaje iz spomina
Sem pa mislil, da ga že skoraj vsak pozna na slo-techu, saj se je poleti tu gor spraševalo kako se obnese.
Whatever, kupljen pa ni bil preko te strani ampak preko Com-shopa, ki pa ga zgleda ne prodaja več

Comtron MB sem poklical to soboto in tip na drugi strani mi ni znal pojasniti kaj bi lahko bilo vzrok napake oz. nedelovanja CD-enote in naj ga pač pošljem po pošti na servis, kar bom danes tudi storil, saj mi reset tipka, ki sem jo odkril spredaj, ko sem snel čelno ploščo ni naredila drugega kot zbrisala postaje iz spomina

Dejancek ::
Mislim da te avtoradioti imajo LED bralni lazer iz plastike. In ker vemo da lazer uničuje plastiko pri njegovem delovanju se, je po mojem mnenju in praksi ta plastika deformirala in to je razlog zakaj ne bere, če pa je kaj motorček se zahinjal pa je druga stvar.
Iste probleme so imeli leta nazaj sony, pioneer in kenwood, ki so izdelovali cd pogone iz plastike(led), saj sem delal v taki trgovini in vem kako je blo s temi servisi in reklamacijami.
TO je lahko sam en vzrok v verigi, tak da veš...
Iste probleme so imeli leta nazaj sony, pioneer in kenwood, ki so izdelovali cd pogone iz plastike(led), saj sem delal v taki trgovini in vem kako je blo s temi servisi in reklamacijami.
TO je lahko sam en vzrok v verigi, tak da veš...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sony bo začel izdelovati gramofonske plošče (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 36412 (28404) | TheBlueOne |
» | Laptopu občasno pada frekvenca procesorja ... (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6205 (4931) | venetu |
» | Kaj sem naredil? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5902 (4618) | Timmah |
» | Iz vinilk na računalnikOddelek: Zvok in slika | 2395 (2292) | pblaz |
» | Kako pobarvat CD/DVD-ROM?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2522 (2031) | Nejc Pintar |