Forum » Loža » gepard
gepard
bigbug ::
V extra....
Ammm kako se lahko pride do take zivali a ni to prepovedano pri nas?Oz kje so ga sploh dobili...
Ammm kako se lahko pride do take zivali a ni to prepovedano pri nas?Oz kje so ga sploh dobili...
Nejc Pintar ::
So povedali da so ga dobili v Afriki od enih rejcev al kaj, drugače pa zna to zahtevat precej keša+cajta
Lahko je biti prvi, če si edini!
ČIP 008 ::
Divjo žival je potrebno čimprej vniti v naravno okolje in to vsako če se je sposobna sama preživljati. Če ne pa v ZO ali rezervat, doma v ujetništvu ni dopustno imeti nobene posebej pa ne tako zvane ogrožene vrste.......in je celo kaznivo.
Tear_DR0P ::
teh živali je v sloveniji precej - v bližini celja je nekdo imel dva
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
Tashaa ::
Pozdrav vsem,
Sicer vidim, da je ta tema že precej stara, ampak upam, da se bo vseeno našel kdo med vami, ki mi bo lahko pomagal s kakim nasvetom.
Moj prijatelj ima veliko željo, da bi vsaj enkrat v življenju v živo videl geparda. Ker bi mu rada to željo izpolnila, iščem nekoga, ki bi ga imel doma. Do zdaj sem mislila, da gepardov v Sloveniji sploh ni, nato pa sem naletela na odgovor Tear DROP-a. Bi mi lahko prosim povedali, če resnično obstaja kdo, ki ima to žival, kje živi in kako bi stopila z njim/njo v kontakt? Vsaka informacija mi bo zelo v pomoč.
Zahvaljujem se vam za odgovore.
LP
Nataša
Sicer vidim, da je ta tema že precej stara, ampak upam, da se bo vseeno našel kdo med vami, ki mi bo lahko pomagal s kakim nasvetom.
Moj prijatelj ima veliko željo, da bi vsaj enkrat v življenju v živo videl geparda. Ker bi mu rada to željo izpolnila, iščem nekoga, ki bi ga imel doma. Do zdaj sem mislila, da gepardov v Sloveniji sploh ni, nato pa sem naletela na odgovor Tear DROP-a. Bi mi lahko prosim povedali, če resnično obstaja kdo, ki ima to žival, kje živi in kako bi stopila z njim/njo v kontakt? Vsaka informacija mi bo zelo v pomoč.
Zahvaljujem se vam za odgovore.
LP
Nataša
amigo_no1 ::
Če ti je Dunaj predaleč:
Zoo Zagreb je pomoje precej večji kot LJ zoo.
Mogoče jih imajo tudi v katerem od potujočih cirkusov ?
Zoo Zagreb je pomoje precej večji kot LJ zoo.
Mogoče jih imajo tudi v katerem od potujočih cirkusov ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Pyr0Beast ::
Zagreb. Tam imajo en par, če se prav spomnim.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
NazgulRR ::
Nedolgo nazaj (kakšen mesec, mogoče 2?) je v Nedelu bil članek o eni družini iz Slovenije, ki ima doma geparda (če se prav spomnim je bil gepard). A se mogoče spomni kdo priimka al pa kaj? Jih mogoče kdo pozna? Sem iskal po spletnih izdajah časopisa, pa nisem nič našel :S. Tudi sam bi ga rad enkrat videl :).
Na gorenjskem bi moral biti eden, sedaj ze zelo star gepard.
Blinder ::
Moj prijatelj ima veliko željo, da bi vsaj enkrat v življenju v živo videl geparda.
Vsaj enkrat.... tip se zaveda, da če ga tista žival napade bo tudi zadnji krat, ko je videl geparda oz. bilokatero žival
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Spokejte se ven s takimi odgovori.
Nedolgo nazaj (kakšen mesec, mogoče 2?) je v Nedelu bil članek o eni družini iz Slovenije, ki ima doma geparda (če se prav spomnim je bil gepard). A se mogoče spomni kdo priimka al pa kaj? Jih mogoče kdo pozna? Sem iskal po spletnih izdajah časopisa, pa nisem nič našel :S. Tudi sam bi ga rad enkrat videl :).
Anyone??
primozzzz ::
Jst se spomnem, k sm biv še zlo majhen, da je neki Švicar al neki tazga mel geparda.. Vsaj mislim, da je bil to gepard.. Mel je nek vikend oziroma stanovanje ob gozdu, in v ogradi geparda.. Blo je pa nekje pri reki Savi, tam v enih rovtah v občini Radovljica, se nespomnm točn, sm pa tisto žival vidu na lastne oči. Lahko da se motim in ni biv gepard ampak mogoče tiger itd..
NI PODPISA
Jp, mislim, da je ta bil not v Nedelu. Prezimijo v Švici, če se prav spomnim...maš mogoče kaj več informacij? Lahko mi na zs pišeš.
primozzzz ::
Aha, kar se spomenm.. Je v kraju Ravnica pol pa greš nekam v gozd (precej zaraščen) prot reki Savi.. Je pa velika ograda tam in v njej ima geparda.. Vrjamem, da če koga dobiš iz tistega kraja, da skoraj vsak ve kje je to..
edit: malo poglej na google zemljevidu, mogoče se pa kje v gozdu vidi kaj, glej pa v bližini reke..
edit: malo poglej na google zemljevidu, mogoče se pa kje v gozdu vidi kaj, glej pa v bližini reke..
NI PODPISA
Zgodovina sprememb…
- spremenil: primozzzz ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kupljene miške spustit ven...Oddelek: Loža | 2304 (1626) | einstein :P |
» | Ljudje pred par tisoč leti (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9507 (7995) | T-h-o-r |
» | Kaj potrebujem, če želim imeti tigra v Sloveniji?Oddelek: Loža | 6012 (5123) | harvey |
» | Oklep od morskega ježka - čiščenje le tegaOddelek: Loža | 9035 (8440) | Ziga Dolhar |
» | [Python] GePARDOddelek: Programiranje | 1779 (1612) | OwcA |