Forum » Programska oprema » internet explorer
internet explorer
lebang1 ::
Ko zaženem internet explorer se mi prikaže stran msn.com Če kliknem na internetne možnosti in napišem za domačo stran google ali karkoli drugega in kliknem uporabi in v redu se mi še vedno odpira msn ??????
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
mare7 ::
ko napišeš so pod te 3 gumbi..jast imam u angleščini..no..ko napišeš stisneš use curent
potem daš uporabi in vredu in bi moglo delat
zdej pa prevedi curent ki jast se ne spomnem besede
potem daš uporabi in vredu in bi moglo delat
zdej pa prevedi curent ki jast se ne spomnem besede
farko ::
Klikni trenutno pa potem uporabi pa bo delalo.ta prvi gumb pod tistim kar si določil in potem uporabi se pravi prvič gor drugič spodaj.
farko
SavoS ::
Sigurno imaš spyware.. ali pa kakšen program, ki ti preprečuje, da bi si spremenil domačo stran v I.E.
naloži adaware, xsoftspy, spybots&d, ter preglej z vsakim orodjem pc!
Če imaš notron antivirus ga odstrani in si naloži drugega, recimo free varianto... Avast, ali pa AVG
P.S. začni uporabljati kakšen drug bolj varen brovser.... recimo Firefox ali pa Opera, ali pa Maxthon
naloži adaware, xsoftspy, spybots&d, ter preglej z vsakim orodjem pc!
Če imaš notron antivirus ga odstrani in si naloži drugega, recimo free varianto... Avast, ali pa AVG
P.S. začni uporabljati kakšen drug bolj varen brovser.... recimo Firefox ali pa Opera, ali pa Maxthon
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SavoS ()
lebang1 ::
Antivirusni imam nod32, za spiware pa ad-aware in xsoftspy.
Vse je posodobljeno,vendar ne odkrije nič!
Vse je posodobljeno,vendar ne odkrije nič!
dolegar ::
Verjetno je problem z "Security policy", ki zazna spremembo in ponovno nastavi default homepage... trenutno se ne spomnem kaj sem naredil, da sem lahko nastavil svojo stran in, da je tako tudi ostalo. Malo po googljaj...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oddaljen nadzor!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3017 (2340) | r0ky007 |
» | brisanje praznih mapOddelek: Programska oprema | 3551 (3160) | Cold1 |
» | Kako naj odstranim Trojanca?Oddelek: Programska oprema | 2289 (2101) | knesz |
» | Maxthon 1.1.067 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 6885 (6797) | Matev |
» | Kako convertirat DivX v VCD??Oddelek: Zvok in slika | 4570 (3206) | jabe |