Forum » Programska oprema » pretvorba iz EPS file v PDF file. en problem...
pretvorba iz EPS file v PDF file. en problem...
tonex23 ::
Stvar je takšna ko iz quarkxpressa shranm en dokument v EPS file potem pa EPS file odprem z programom Acrobat Distiller 5.0, da bi ga spremenu v PDF file, ta proces naredim, potem pa ko odprem ta PDF file v adobe acrobat readerju sploh šumnikov ne vidm.... (Č-jev ne vidm, Š-ji pa so) Upam da ima kdo kakšno idejo? ker se mi malo modi z seminarsko in moram tam oddat v PDF- formatu shranjeno, da bodo pol lahko oni tam odprl... Hvala!
intel Core 2 Extreme QX6700, asus commando 965P, 400 gb disk,250gb
external,4gb ddr2 st 800mhz, evga 8800 Ultra, hp lp3065 + 24"dell
external,4gb ddr2 st 800mhz, evga 8800 Ultra, hp lp3065 + 24"dell
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
Opkow ::
Ena varianta je, ce ima quark sevda moznost (mislim, da ima) je, da fonte spremenis v krivulje.
Druga varianta je, da dokument printas v prn oz ps in ga potem distilas kot smallest file size.
To ti jaz bol priblizno povem, ker quarka ne poznam kej prevec. Sem user Indesigna in PageMakerja. :)
Druga varianta je, da dokument printas v prn oz ps in ga potem distilas kot smallest file size.
To ti jaz bol priblizno povem, ker quarka ne poznam kej prevec. Sem user Indesigna in PageMakerja. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Opkow ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | open pdf file with wordOddelek: Pomoč in nasveti | 2476 (2242) | iDare |
» | vstavljanje vektorskega logotipa v word (dopis)Oddelek: Programska oprema | 4799 (4620) | Limit-sky |
» | iz word-a ali excel-a v pdfOddelek: Pomoč in nasveti | 1004 (937) | BadB0y |
» | pdf file copy paste ne greOddelek: Pomoč in nasveti | 1975 (1729) | ZLOky |
» | pdf file-zajemanje tekstaOddelek: Programska oprema | 1456 (1298) | madmitch |