Forum » Pomoč in nasveti » Problem pri Richard Burns Rally
Problem pri Richard Burns Rally
|ke ::
problem je sledeč.. računalnik se mi vsake tok časa resetira med igranjem.in to mi dela sam u tem špilu.. računalnik pomoje nebi smev bit preslab (niti ni kaj navit..), tko da mislem d so problem driverji pri grfaični?ampak sm probu omega (tam mi utripajo vsa drevesa ob progi) in katalista, kjer pa dela vse lepo, sam kot sm že napisu se mi vsake tolk zadeva resetira .kdaj šele po eni ur kdaj pa po eni minuti
a je še komu kdaj to delal? kakšn nasvet kaj naj nrdim?mogoče še kaki driverji drugi??
procesor: athlon 2800+
ram: ddr 512mb
grafa: radeon 9200 128mb
...
ful hvala za kakršnokol pomoč
lp
a je še komu kdaj to delal? kakšn nasvet kaj naj nrdim?mogoče še kaki driverji drugi??
procesor: athlon 2800+
ram: ddr 512mb
grafa: radeon 9200 128mb
...
ful hvala za kakršnokol pomoč
lp
Ike
|ke ::
nimam originala.. sam folku dela čist normalno! aja pa ni iso špil.a obstajajo še kakšni driverji?razn katalista pa omega?
Ike
rokxboy ::
ne problem je ta da to dela na Athlon XP al celo na vseh Athlonih! to sm jst na enih forumih bral ker sem imel isti problem! obstaja Patch za RBR sam ce nimas originala ti ne bo velik pomagal tko kokr men ni ker ni potem nikjer pravega cracka vsaj jst ga nism najdu takrat! Lohk pa vseen probas
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NFS Underground 2 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 20363 (7493) | opeter |
» | Imam problem Igre štekajoOddelek: Pomoč in nasveti | 1664 (1424) | hojnikb |
» | call of duty 4 se ne odzivaOddelek: Igre | 1763 (1552) | st0jko |
» | ROME - Total WarOddelek: Igre | 2262 (1446) | begy |
» | COD MP problemOddelek: Igre | 1739 (1384) | DJ ViVanco |