Forum » Pomoč in nasveti » updatam grafično nastanejo problemi
updatam grafično nastanejo problemi
aborigin ::
Dons sem updatal gonilnike grafične nvidia gforce 64MB na laptopu in ko sem resetiral compjuter so barve vidno zbledele... in pa še ne vem sicer kako to deluje samo ventilator na grafični je ves čas vklopljen, prej se je vklapljal vsake 10-15 minut.
Ne vem a je to kej narobe...sicer me moti ker je ves čas vklopljen ventilator...prej sem imel čisto tišino...pa kje se te barve da regulirati na laptopu?
Najraj bi šel nazaj na stare driverje...kaj mislte?
Hvala za odgovore!
Ne vem a je to kej narobe...sicer me moti ker je ves čas vklopljen ventilator...prej sem imel čisto tišino...pa kje se te barve da regulirati na laptopu?
Najraj bi šel nazaj na stare driverje...kaj mislte?
Hvala za odgovore!
aborigin ::
Sej v bistvu naj bi ti driverji bli original če sm jih snel iz hp-jeve strani in so točno za ta model laptopa in za to grafično samo da so novejši
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | i5 v prenosniku - se pregreva?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1619 (1110) | SkyEye90 |
» | Prenosnik dela počasiOddelek: Pomoč in nasveti | 4897 (4165) | solatko |
» | Intel Core I3 - Kako disablati grafično karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 3692 (3494) | zile |
» | Večkratna nenadna prekinitev internetne povezave, za ponovno vzpostavitev celotnega sOddelek: Pomoč in nasveti | 1236 (1107) | techfreak :) |
» | Pentium M Vs AMD Turion MOddelek: Strojna oprema | 1873 (1443) | CCfly |