Forum » Omrežja in internet » Domena
Domena
Nekdo386 ::
Mene pa zanima nekaj pri domenah. Kako plačam teh 5000? Al v gotovini nakažem na njihov račun, al mi ček pošljejo, ali kako?
Hvala za odgovore!
Hvala za odgovore!
Fuck The Podpis
Chicken Boy ::
Dobiš podatke in izpolneš polžnco in greš plačat. Potej jim pošleš kopijo po faxu ali pošti ali emailu in ko oni to dobijo zrihtajo zadevo. Če se ti pa ne mudi pa počakaš da oni od banke dobijo potrdilo da si plačov.
fahrenGONE ::
powerpipe.com ima za 8USD... pa se malo morje je podobnih, ki imajo tudi tako nizke cene.
Pete ::
Če hočeš SLO ponudnika, ti priporočam Idejo Plus (www.idejaplus.si)
Domene so po 2.640 kar je najceneje v SLO (vsaj kar sem jaz našel). Plačaš pa lahko tudi z moneto ali pa po položnici.
Domene so po 2.640 kar je najceneje v SLO (vsaj kar sem jaz našel). Plačaš pa lahko tudi z moneto ali pa po položnici.
AndrejS ::
Odvisno je od ponudnika kako plačaš. Tvoje vprašanje je podobno vprašanju - Kako plačam žemljico.
Roadkill ::
Nanosplet ima pri nas najceneje, kar sem jaz srečal.
In tudi support je dober. Kljub kičasti strani jih priporočam.
In tudi support je dober. Kljub kičasti strani jih priporočam.
Ü
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ebayOddelek: Kaj kupiti | 3562 (244) | Ales |
» | Prenakazilo iz Paypala (Zaslužek z Youtubom) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17999 (15683) | čuhalev |
» | Ustanovitev podjetja v Romuniji (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15820 (13424) | PrihajaNodi |
» | Vračilo štipendije (pomoč)Oddelek: Pomoč in nasveti | 4777 (4246) | 111111111111 |
» | Gostovanje spletne strani (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 9107 (6600) | Gost |