Forum » Omrežja in internet » Pomoč pri konfiguraciji ISA Server 2004
Pomoč pri konfiguraciji ISA Server 2004
bastadu ::
V testne namene sem si postavil sem si mašino z Windows 2003 Server Standard in pa nanj namestil ISA Server 2004. Ta server bi bil namenjen za deljenje interneta med uporabnike. Rad bi pa naredil tako, da bi odjemalcem zaradi varnosti deloval samo HTTP in pa druge osnovne zadeve (POP3, FTP, MSN...), ostale porte bi odpiral naknadno po potrebi... Se pravi rad bi omejil vhodno povezavo (pač navaden firewall, porti se forwardirajo po potrebi) in pa do določene mere izhodno. Sedaj me zanima, če ma kdo tukaj kaj izkušenj s tem in kako se tega lotiti... Pa še nekaj: ko sem namestil ISA Server sedaj nikakor ne morem vključiti ICS-a; je možno da je za to poskrbel že sam ISA server? Hvala v naprej!
- spremenilo: bastadu ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OpenBSD 3.9Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4074 (2824) | nejc_ |
» | Windows 2000/2003 Server kot router za deljenje interneta?Oddelek: Operacijski sistemi | 996 (912) | Matri[X] |
» | Microsoft noviceOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3519 (2895) | BigWhale |
» | IIS downloadOddelek: Programska oprema | 1028 (961) | Ziga Dolhar |
» | Win2k Server TERMINAL serverOddelek: Operacijski sistemi | 904 (763) | Mr.B |