» »

Directx 9.0c problem

Directx 9.0c problem

majerhold ::

Imam problem. Ne morem naložiti directX 9.0c. Najprej aplikacijo naložim, potem pa ga igra spet zahteva, kakor da ga sploh nisem naložil, Mi lahko kdo pomaga. Grafična ATI Radeon 9250. L.p. Majerhold.
My own comp ignores me like the plague, what a damned shame.

Yohan del Sud ::

A si slučajno na neki točki pred tem inštaliral WinXP SP2 iz nule?
www.strancar.com

Ne, sploh ne. Ko grem na instal, mi gre lepo v next, ko pa je treba naprej napise, da ga je ze uspesno instaliral, a igra Fable mi ga znova in znova zahteva.

Kaj misliš s tem, da sem pognal SP2 iz nule. Res, da sem pred nedavnim instaliral XP-je in SP2, vendar sem imel to napako že pred tem. Ne vem, kaj bi bilo krivo. Druge igre mi pa vleče, npr Silent hill3.

farko ::

Prvo zbriši direkt 9.0 potem pa ponovno naloži direkt 9.0 c pa bo delalo.
farko

Preverjam.

Prvi XP z SP2 ima bug ki je neodpravljiv. Intštlira svoj Direct X 9.0C, ki zablokira vse špile ki so bili narejeni po tem datumu (kaže se kot dll error). Vsi ostali delajo normalno. Zadevo rešiš reinštalacijo normanih XP-jev in naknadno inštalacijo SP2.
www.strancar.com

SasoS ::

Lahko bi napisal kak error javi. Če gre za manjkajoč d3dx9_nn.dll file je to M$ skuhal z februarskim DXSDKjem. Drugače jaz nimam težav z XPji in SP2 (nobenih bugov?).

Evo rezultati. Preverjeni na veliko koncih. Ampak kot rečeno samo na prvi verziji XP SP (razširjena na muli).

Inštaliraš Win Xp2. Inštaliraš prvi špil, ki zahteva 9.0c. In ga sam doinštalira. Ta dela. Vsak naslednji pa javi, da 9.0c ni inštaliran in ponudi inštalacijo. Karkoli izbereš, ne dela (če rečeš ja, ne javi napake, samo hitro zaključi inštalacijo v smislu, nimam kaj inštalirati). Niti prvoinštalirani več ne delajo pol.

To ni uraden bug. Ampak pojdi malo guglat.
www.strancar.com

SasoS ::

zato pa so properji :D

aborigin ::

Jst mam tud probleme s temu directx 9.0....Sem ga do potegnu in ga instaliral in mi ne dela oz. ga program ne prepozna....Rabm ga pa za program Nasa World Wind...napiše mi error make sure that you are using the latest version of directx...kako lahko to preverm če imam sploh dobr instalirane?

Širajzl ::

če maš sp2 ti ni trba directx-ov inštalirat
http://s2.bitefight.si/c.php?uid=29086

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Americas army (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
1367347 (4255) GoldRakun
»

ne morem instalirat directx 9.0c