» »

Email!

Email!

T(he) Boss ::

Zanima me kje se shranjuje to kar ti pises v email, ce ga imas preko (v mojem primeru) hotmaila? To pa me zanima zato, ker se je med posiljanjem emaila hotmail sesu;(( in tisto kar sem napisal v email se je izgubilo ;(!

AtaStrumf ::

Če mene vprašaš nikamor. Najbrš nekam v RAM al pa jaz vem skratka obstaja pa način da se temu izogneš. Ko natipkaš kar misliš, lepo z miško cel text ozači potem pa pritisni Ctrl+C (ukaz Copy) in se ti bo text shranil v Clipboard in v primeru da se ti med pošiljanjem pošte hotmail sesuje greš samo še enkrat v novo sporočilo in se postaviš v polje za vnos texta in pritisneš Ctrl + V (ukaz Paste) in tvoj text bo spet na svojem mestu in potem probaš še enkrat poslati. Predlagam ti da to delaš tudi ko pišljaš sporočila na Slo-Techu, ker se vsaj meni nemalokrat sesuje, čeprav zadnje čase dela veliko bolje. Jaz bom to izvedel zdajle preden pošljem to sporočilo.:D

Tomi ::

Zakaj bi se še mučil z označevanjem, če je pa ctrl+a?
metrodusa.blogspot.com

T(he) Boss ::

Ja, saj od zdaj bom uporabljal preventivo, samo kaj pa kurativa?:8)

AtaStrumf ::

Ja tomi saj res Ctrl +A, je fajn kombinacija za vedet, ali pa Ctrl+Shift+Smerne tipke, pa se postaviš na konec pa kolikor je odstavkov, tolikokrat pritisneš gor in imaš vse označeno, je pa Ctrl+ A boljše, če imaš več kot en odstavek.

T(he) boss, kurativa pa je najbrš dosti težji problem. Najbrš je kaj narobe s strežnikom, tako kot tudi tukaj na Slo-Techu. To pa bojo morali urejati na Hot-Mailu in Slo-Techu in ni več v tvojih rokah, lahko pa si probaš kakšen programček umislit, ki bi ti pospešil in zoptimiziral internet, samo jaz zdajle na pamet ne poznam ničesar pametnega, mi je pa zelo všeč Download Accelerator Plus, (DAP) ki ti res neverjetno pospeši Download. Lahko si tega za začetek inštaliraš se najde zastonj na intenetu, pol boš pa še še kaj odkril, ali pa malo povprašaj po Slo-Techu.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ms word problem

Oddelek: Programska oprema
71883 (1514) Ramon dekers
»

Firefox se spogleduje s Chromom (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
709236 (6662) subby
»

Kako preprečiti kopiranje texta iz strani

Oddelek: Izdelava spletišč
251918 (1538) njok
»

Zajem datotek z miško v win explorer(WinXP+SP1)

Oddelek: Pomoč in nasveti
10832 (767) frudi
»

Problem z dizajnom s-t ko sem offline.

Oddelek: Izdelava spletišč
111027 (867) Ziga Dolhar

Več podobnih tem