Forum » Pomoč in nasveti » CANON A520 in prenos slik na računalnik
CANON A520 in prenos slik na računalnik
laguna ::
V ponedeljek sem nabavil digitalni fotoaparat Canon A520 in sem ga glede na izkušnje z bratovim OLYMPUSOM samo priključil na USB, kjer sem mislil, da se mi aparat javi kot neki zunanji disk. Vendar glej ga zlomka, ko sem tako vključil aparat se mi je res pojavil napis, da je računalnik našel nov hardver (imam windows 2000), vendar dalje ni šlo, dal sem origanalni cd za draiverje in naložil draiverje. Nato sem naložil še druge programe, ki so priloženi k kameri in mi sedaj ne dela driver in program ne prepozna kamere (obvestilo ne najdem kamere). Nato sem šel v navodila in ugotovil, da bi bilo potrebno najprej naložiti programe in vse driverje, šele nato vklopit kamero na USB. Tam tudi piše, da če se to zgodi, kar se je meni, naj prečitam kratka navodila za uporabo programa, vendar tega ni bilo zraven. Torej kaj naj naredim, kako vzpostavit prvotno stanje, da bi šel postopoma, torej najprej vse programe, ..., nato pa šele vklopil kamero v računalnik. Torej kako se zbriše driver, program se normalmo uninstall. Prosim za pomoč. Hvala.
LP
LP
lagunaaaa
Širajzl ::
Priporočam ti da si namestiš xp-je, no če nimaš te možnosti pojdi v nadzorna plošča/system/strojna oprema/upravitelj naprav in odstrani napravco, lahko pa tudi posodobiš gonilnik. Verjetno pa že veš,da ne smeš imet nastavljen fotoaparat na slikanje ampak na pregledovanje slik. lp
http://s2.bitefight.si/c.php?uid=29086
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SDHC karticaOddelek: Zvok in slika | 2561 (2166) | kurjač |
» | Samsung SGH-G810 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 9213 (6312) | Miha_T |
» | Firewire kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7554 (6702) | BadWolf |
» | Mini dv kamera kot webcam kakoOddelek: Zvok in slika | 1676 (1540) | iMNATA |
» | Video prenos iz DV kasete na racunalnik!Oddelek: Zvok in slika | 1508 (1336) | Tody |