Forum » Hlajenje in modifikacije » Vent
Vent
Elemen_T ::
Kateri ventilator je najtišji, pa še vedno dovolj močan za mojega AMD Duron 800?
Zanima me še kateri vent se bolj sliši...tisti ki je v napajalniku al tisti na procu?
LP
Zanima me še kateri vent se bolj sliši...tisti ki je v napajalniku al tisti na procu?
LP
msmiha ::
1.Najbolj tihi in zelo kvalitetni so Zelmani.
Tahladilnik je zelo drag pride namreč okoli 11K SIT v Mlacomu.
2. Odvisno kak ventilator maš na procu. Meni se bolj sliši On, ki je na procesorju kot pa tisti,ki je v napajalniku.
Tahladilnik je zelo drag pride namreč okoli 11K SIT v Mlacomu.
2. Odvisno kak ventilator maš na procu. Meni se bolj sliši On, ki je na procesorju kot pa tisti,ki je v napajalniku.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
kuglvinkl ::
Npr. Aplphe slovijo kot Jumbo-jeti, ja se strinjam, ni laahka odločitev. Mogoče bi probal, kot je nekdo na forumu, podložil ventilator (CPU) z nekimi podložki.
Your focus determines your reallity
11k :) To pa je res malo too much.
Danes sem na netu bral varianto, da z lakom za plastiko obarvaš ventilatorjeve membrane...je to bp?
Kaj pa tisti podložki, kuglvinkl? Poveš prosim kaj več o tem?
hvala
lp
Danes sem na netu bral varianto, da z lakom za plastiko obarvaš ventilatorjeve membrane...je to bp?
Kaj pa tisti podložki, kuglvinkl? Poveš prosim kaj več o tem?
hvala
lp
LuiIII ::
Ja jaz sem podložil vent na mojem Vulcanotu 6Cu+, ki je bil, povdarek na bil, zelo glasen. S poiskušanjem sem namreč ugotovil, da je sam vent glasen predvsem zaradi bližine reber (turbolenca) in trdega vpetja na sam hladilnik. S dvostranskim samolepilnim trakom (naj drži nekaj kg/cm2) sem ubil tri muhe na en mah:
- mehko vpet
- 1mm nad hladilnikom
- ni mi treba ga "šraufat", ko hočem zamenjat ventilator
Poleg tega sem še znižal obrate na ventu s primernim (5ohm/4W) preduporom na ~6800rpm (prej 7400). Se pozna veste!
Lui
- mehko vpet
- 1mm nad hladilnikom
- ni mi treba ga "šraufat", ko hočem zamenjat ventilator
Poleg tega sem še znižal obrate na ventu s primernim (5ohm/4W) preduporom na ~6800rpm (prej 7400). Se pozna veste!
Lui
LuiIII ::
Ti, pojma nimam, sem ga slučajno dobil od kolega. Lahko ti pa ga opišem. V bistvu ne gre za trak, ki je navit v kolut, ampak za nekakšne ploščice. Debele so okoli 1mm in so v škatlici. Podobno kot "flajštri". Firma trakov je bila mislim Tesa. Držijo hudo dobro in so po mojem prvenstveno namenjeni leplenju kakšnih kljukic in podobnih artefaktov na ploščice. Gotovo jih boš dobil v malo bolje založeni papirnici. Srečno!
Lui
Lui
Tak trak se da dobiti marsikje.
Mi ga uporabljamo za lepljenje zaves...še sam v bistvu nevem točno zakaj.
Bom fotra vprašu kje zadevo staknit
Mi ga uporabljamo za lepljenje zaves...še sam v bistvu nevem točno zakaj.
Bom fotra vprašu kje zadevo staknit
totimato ::
Dobi se v Merkuru. Imajo več vrst Tesa samolepilnih dvostranskih trakov. Tisti z "držalom" so najboljši po mojih izkušnjah.
držalo = ko vzames nalepko iz ovoja ima en konec, nelepilen. To pa zato, da ga lažje odlepiš, ko ga želiš odstraniti. Samo potegneš, pa je.
lp
držalo = ko vzames nalepko iz ovoja ima en konec, nelepilen. To pa zato, da ga lažje odlepiš, ko ga želiš odstraniti. Samo potegneš, pa je.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | hd 4850 + AC accelero s1 rev 2 ?? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7831 (5670) | M-XXXX |
» | S čim zvočno izolirat ohišje? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8327 (5822) | Kato |
» | tišanje napajalnikaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2353 (1673) | WinsuckeR |
» | Kako utisati Vulcano6 Cu+Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1239 (1008) | iga |
» | ATHLONOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1899 (1239) | omejc |